Vloerkleden, Karpetten en Huiden

Met een vloerkleed, karpet of huid geeft u uw interieur net even dat extra's. Geniet van de behaaglijke warmte, de textuur en structuur. En als u wilt, ga voor kleur of een mooi patroon. De mogelijkheden zijn eindeloos!


 


Bezig met laden...

Onze collectie vloerkleden, tapijten en carpetten bevat uiteenlopende nationale en internationale merken, zoals daar zijn: EBRU Carpets, Eichholtz, Cunera en Natures Collection. Daarnaast hebben we ook een eigen collectie koeienhuid kleden, zebra huiden en schapenvachtkleden. 

Als dealer van EBRU, Eichholtz, Natures Collection en Cunera kunnen wij de gehele collectie leveren en voor u bestellen.  

Voor veel vloerkleden en karpetten geldt dat ze handgeknoopt worden, wat betekent dat in veel gevallen maatwerk mogelijk is. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.     

...
 
 

EBRU Vloerkleden en Karpetten


De EBRU vloerkleden en karpetten worden met de hand geknoopt en geven uw interieur een ongekende luxe. Geniet van baanbrekende materialen, eigentijdse ontwerpen en uitdagende kleuren, die blijven verrassen. Als EBRU dealer kunnen wij de gehele collectie leveren, inclusief de huiden.
 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel