0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

300 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di t/m zo open!

Wonen /

EBRU Carpets

EBRU Carpets
 

EBRU carpets staat bekend om de hand geknoopte luxe tapijten die elegantie en kwaliteit uitstralen.  Bij Ebru mixen ze graag oude traditie met innovatie en creativiteit. De producten zijn vervaardigd uit de beste materialen zoals: wol, zijde, katoen en combinaties van deze materialen. Alle EBRU tapijten zijn met de hand gemaakt, zij blijven innoveren door het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen en ontdekken van nieuwe mogelijkheden in termen van materiaal en kleur gebruik. Baanbrekende materialen, progressieve ontwerpen en uitdagende kleuren  zorgen ervoor dat EBRU u zal blijven verrassen in de toekomst.
 Weergave:
 


Bezig met laden...
Luxe Vloerkleed Ebru Step Black Mix
Luxe vloerkleden van Ebru Carpets ontdekt u bij ons online en in de winkel.
Ebru Metropole Baroque 2 Vloerkleed
Ebru Metropole Baroque 2 Vloerkleed is bij ons verkrijgbaar. In diverse maten en kleuren. Ontdek hier!
 
Ebru Metropole ZigZag Vloerkleed
Ebru Metropole ZigZag Vloerkleed is bij ons verkrijgbaar. In diverse maten en kleuren. Ontdek hier!
 
Ebru Metropole Geo E1 Vloerkleed
Ebru Metropole Geo E1 Vloerkleed is bij ons verkrijgbaar. In diverse maten en kleuren. Ontdek hier!
 
Ebru Metropole Geo E2 Mauve Vloerkleed
Ebru Metropole Geo E2 Vloerkleed is bij ons verkrijgbaar. In diverse maten en kleuren. Ontdek hier!
 
Ebru Metropole Geo E3 Vloerkleed
Ebru Metropole Geo E3 Vloerkleed is bij ons verkrijgbaar. In diverse maten en kleuren. Ontdek hier!
 
Ebru Metropole Sphere Vloerkleed
Ebru Metropole Sphere Vloerkleed is bij ons verkrijgbaar. In diverse maten en kleuren. Ontdek hier!
 

EBRU Design Studio

Bij EBRU hebben ze een oplossing voor iedereen met specifieke tapijt wensen, zij bieden namelijk de mogelijkheid om uw eigen tapijt samen te stellen. Oftewel: maatwerk tapijten waarbij u de vloerkleden kan personaliseren, kies zelf uw favoriete kleur(enpalet) en dessin. Het is mogelijk om onze collecties aan te passen voor alle projecten, residentieel of commercieel gebruik. Een aangepast ontworpen tapijt van EBRU kan geleverd worden binnen een maximum van 3 maanden. Sommige collecties kunnen worden gemaakt binnen een maximum van 6 maanden.

EBRU bestaat meer dan 35 jaar en is als familie bedrijf begonnen, de Perzische tapijten die ze toen vanuit hun huis verkochten maken tegenwoordig nog steeds deel uit van de veelzijdige collecties die EBRU wereldwijd aanbiedt. EBRU groeide in twee generaties van een eenmanszaak tot een dynamische wereldspeler met sleutelwoorden als: passie, kwaliteit en Service.

...EBRU Carpets ontdekt u bij ons online en in de winkel.


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Wij zijn Luxury By Nature, een luxe interieurwinkel, webshop én wij realiseren tevens interieurprojecten. Bij ons wordt u geadviseerd door interieurontwerpers met liefde voor het vak!

Van al het moois dat we tegenkomen op internationale beurzen stellen we persoonlijk een collectie samen. Van de meest prachtige stoffen ontwerpen we onder eigen label sierkussens en lampenkappen. Onze collectie bestaat o.a. uit luxe woonaccessoires, behang, stoffen, meubels, verlichting en vloerkleden van de meest exclusieve merken. Van een kleuradvies en meubelplan tot een lichtplan en totaal interieurplan; u kunt bij ons terecht voor kleine en grote interieurprojecten!

Het is een feit! Luxury By Nature opent morgen een tweede winkel op Amsterdam IJburg. Vanaf zaterdag 15 juni kunt u ook in de Luxury By Nature Boutique terecht, onze nieuwe aanwinst. Een winkel waar Paints, Lifestyle en de leukste Gifts samenkomen. Buiten echte must-have woonaccessoires vindt u hier ook verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! In de webshop vindt u al een aantal items, te herkennen aan het Boutique label.

Vriendelijke groet,


Contact

Telefoon:
winkel:

+31 (0)20 - 303 10 42
webshop / kantoor:
+31 (0)20 - 221 35 34
boutique:
+31 (0)20 - 303 26 52
 

Adres:
Luxury By Nature
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Luxury By Nature Boutique
IJburglaan 1359
1087 JJ  AMSTERDAM
tel: 020 303 26 52

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature