0
Winkelwagen
€ 0,00

Bezoek onze winkels

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Behang /

Luxe Behang Merken Top 6

Luxe Behang Merken Top 6

 
Luxe behang, dat is onze specialiteit. In 2022 zijn wij voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot Europa's grootste dealer van ARTE en ÉLITIS behang. En dat geldt ook voor andere luxe behangmerken zoals Cole & Son, Pierre Frey, ETRO en Nobilis.

Op deze pagina vindt u een selectie uit onze uitgebreide luxe behangcollectie met deze top 6 behangmerken. Deze exclusieve merken staan al jaren aan de top van het luxe segment behang door hun prachtige designs en ongeëvenaarde kwaliteit. 

In onze webshop vindt u deze luxe behangmerken en al onze andere exclusieve muurbekleding. Wilt u het behang in het echt bekijken? Kom dan langs in onze flagship store in 's-Graveland, onder Amsterdam. Bij Hilverusm, Bussum en Utrecht.  

ARTE

Al jaren is ARTE behang papier een ware smaakmaker voor op de muur. Het behang wordt in veel gevallen met de hand gemaakt, vaak met gebruik van natuurlijke materialen. Kortom, ARTE behangpapier is het mooiste en kwalitatief beste papier dat er te vinden is.

Klik hier voor een overzicht van alle ARTE behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hier

 

ÉLITIS

De collectie ÉLITIS behangpapier wordt door een klein team van designers ontwikkeld, zodat het de eigen signatuur goed kan bewaken. Een signatuur met een voorliefde voor moderne ontwepen, als ook dierenprint behang, zijde (en andere stoffen) en natuurlijke materialen. Zoals raffia, bamboe, kurk en leer.  Dankzij het unieke en internationale karakter, is het dan ook niet zo gek dat dit behang ook veel in boutique hotels en in winkels wordt toegepast.

Klik hier voor een overzicht van alle ELITIS behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hier

 

Cole & Son

Het bekende Engelse merk Cole and Son behangpapier heeft een flink aantal bekende design klassiekers op haar naam staan. Wat dacht u van het behang Cole and Son Palm Jungle, Palm Leaves en Palm. Het bekende Woods behang, in combinatie met de Woods & Pears, en Woods & Stars. Als ook het Hicks Hexagon behang en grtoe broer Hicks' Grand. Echte klassiekers die nog steeds inmens populair zijn. En voor een goede reden. 

Klik hier voor een overzicht van alle Cole and Son behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hier

 

Pierre Frey

Pierre Frey behang staat bekend om z'n adembenemend mooie behangen, in verschillende ontwerpen en texturen. Met enige regelmaat geïnspireerd op etnische prints. Maar ook de archieven van dit bekende luxe Franse behang en stoffenmerk vormen bij tijd en wijlen een bron van inspiratie.
De verschillende collecties zijn allemaal opvallende eye-catchers, en door te werken met verschillende afwerkingen, technieken en prachtige kleuren zijn uw muren als een plaatje.

Klik hier voor een overzicht van alle Pierre Frey behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hier

 

 

ETRO

We laten u graag kennismaken met de bijzondere en zeer exclusieve collectie Etro behang en behangpapier in onze behangwinkel te 's-Graveland, in 't Gooi. Gelegen tussen Hilversum en Bussum, net onder Amsterdam. Waar wij u de gehele collectie kunnen tonen. Dessins en kleuren die met liefde, ambacht en aandacht harmonieus op elkaar zijn afgestemd.

Klik hier voor meer informatie over Etro behang en stoffen.


 

Nobilis

Nobilis is een toonaangevend merk dat de elegantie en de goede smaak van de Franse cultuur draagt terwijl het nog steeds opens taat voor internationale invloeden. Altijd verfijnd en van de hoogste kwaliteit, variërend van tradititionele Franse patronen tot de meest innovatieve creaties. Ze worden gekenmerkt door de rijkdom van hun materialen, creativiteit, patronen en kleuren, evenals de technische innovatie. 

Klik hier voor een overzicht van alle Nobilis behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hierOntdek luxe behang van onze top 6 merken hier online of in de behangwinkel. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature