0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkels Op Zaterdag Open

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Behang /

Luxe Behang Merken Top 6

Luxe Behang Merken Top 6

 
Luxe behang, dat is onze specialitiet. In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot Europa's grootste dealer in ARTE en ELITIS behang. En dat geldt voor nog meer merken. Wat betkent dat we u extra goed kunnen helpen.

Op deze pagina hebben we een selectie voor u gemaakt uit onze uitgebreide en luxe behangcollectie met de top 6 behangmerken. Deze 6 exclusieve merken staan al jaren aan de top als het om luxe behang gaat.  

In onze webshop vindt u deze luxe behangmerken, als ook alle andere merken luxe muurbekleding. En kunt u eenvoudig op kleur, dessin, structuur en merk zoeken. 


De behangmerken


Arte

Al jaren is ARTE behang papier een ware smaakmaker voor op de muur. Het behang wordt in veel gevallen met de hand gemaakt, vaak met gebruik van natuurlijke materialen. Kortom, ARTE behangpapier is het mooiste en kwalitatief beste papier dat er te vinden is.

Klik hier voor een overzicht van alle ARTE behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hier
 


Cole & Son

Het bekende Engelse merk Cole and Son behangpapier heeft een flink aantal bekende design klassiekers op haar naam staan. Wat dacht u van het behang Cole and Son Palm Jungle, Palm Leaves en Palm. Het bekende Woods behang, in combinatie met de Woods & Pears, en Woods & Stars. Als ook het Hicks Hexagon behang en grtoe broer Hicks' Grand. Echte klassiekers die nog steeds inmens populair zijn. En voor een goede reden. 

Klik hier voor een overzicht van alle Cole and Son behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hier
 

 

ELITIS

De collectie ELITIS behangpapier wordt door een klein team van designers ontwikkeld, zodat het de eigen signatuur goed kan bewaken. Een signatuur met een voorliefde voor moderne ontwepen, als ook dierenprint behang, zijde (en andere stoffen) en natuurlijke materialen. Zoals raffia, bamboe, kurk en leer.  Dankzij het unieke en internationale karakter, is het dan ook niet zo gek dat dit behang ook veel in boutique hotels en in winkels wordt toegepast.

Klik hier voor een overzicht van alle ELITIS behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hier

 


Pierre Frey Behang

Pierre Frey behang staat bekend om z'n adembenemend mooie behangen, in verschillende ontwerpen en texturen. Met enige regelmaat geïnspireerd op etnische prints. Maar ook de archieven van dit bekende luxe Franse behang en stoffenmerk vormen bij tijd en wijlen een bron van inspiratie.
De verschillende collecties zijn allemaal opvallende eye-catchers, en door te werken met verschillende afwerkingen, technieken en prachtige kleuren zijn uw muren als een plaatje.

Klik hier voor een overzicht van alle Pierre Frey behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hier


 


ETRO Behang

We laten u graag kennismaken met de bijzondere en zeer exclusieve collectie Etro behang en behangpapier in onze behangwinkel te Amsterdam. Waar wij u de gehele collectie kunnen tonen. Dessins en kleuren die met liefde, ambacht en aandacht harmonieus op elkaar zijn afgestemd.

Klik hier voor meer informatie over Etro behang en stoffen.


 

Nobilis

Nobilis is een toonaangevend merk dat de elegantie en de goede smaak van de Franse cultuur draagt terwijl het nog steeds opens taat voor internationale invloeden. Altijd verfijnd en van de hoogste kwaliteit, variërend van tradititionele Franse patronen tot de meest innovatieve creaties. Ze worden gekenmerkt door de rijkdom van hun materialen, creativiteit, patronen en kleuren, evenals de technische innovatie. 

Klik hier voor een overzicht van alle Nobilis behang collecties.

Om te zoeken op kleur, dessin en structuur klikt u hierOntdek luxe behang van onze top 6 merken hier online of in de behangwinkel. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature