0
Winkelwagen
€ 0,00

Gratis verzonden boven de € 350

NIEUW: Little Greene Verf!

2 échte winkels! Kom langs!

Winkels & Openingstijden

 
Luxury By Nature Boutique   Luxury By Nature Boutique
Luxury By Nature Winkel   Luxury By Nature Boutique
IJburglaan 1393   IJburglaan 1359
1087 KH AMSTERDAM   1087 JJ AMSTERDAM
Telefoon Winkel: 0031 (0)20 303 10 42   Telefoon Boutique: 0031 (0)20 303 26 52
 
De winkels zijn op loopafstand van elkaar te bezoeken! 


 
Openingstijden      
Maandag:  gesloten    
Dinsdag: *  10.00 - 18.00 uur *     
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur    
Donderdag:  10.00 - 18.00 uur    
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur    
Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur    
Zondag: 12.00 - 17.00 uur    


* Van januari 2020 tot half maart 2020 is de LBN Boutique op maandag en dinsdag even gesloten. De grote winkel van LBN is wél op dinsdag geopend. 


Verschil tussen de Luxury By Nature winkel en de Boutique    >
Bereikbaarheid

De winkel en de boutique vindt u op het rustig gelegen Amsterdam Ijburg. Dat is dus niet in het centrum van Amsterdam.  

Parkeren kan in de nabijgelegen parkeervakken in de omliggende straten.
In Amsterdam Ijburg is parkeren op zondag gratis. 

Indien u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf het Centraal Station gebruikmaken van Tram 26, halte Lumière straat. Aan de overzijde van de halte kunt u beide winkels zien liggen. 
Vanaf station Bijlmer ArenA pakt u bus 66 reizen. Als u bij de halte Lumière straat uitstapt wordt u praktisch voor de Luxury By Nature Boutique afgeleverd.  

Over de winkel Luxury By Nature

Wordt u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek Luxury By Nature, onze woonwinkel in Amsterdam (IJburg). Hier staan we van dinsdag tot en met zondag voor u klaar. We helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen over onze ruime collectie behang, stoffen, exclusieve meubels, vloerkleden, banken, stoelen, tafels, bijzettafels, verlichting en luxe woonaccessoires. Bovendien kunt u hier ook uw bestellingen ophalen.

 

Over de Boutique Luxury By Nature

In de Luxury By Nature Boutique vindt u verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! Denk aan benodigdheden voor het maken van sexy cocktails, design servies om je tafel mee aan te kleden, heerlijke (thee)accessoires en zelfs barbecues zodat je nog lekkerder en langer kunt tafelen. Oftewel: van alles om het thuis sfeervol en gezellig te maken! In onze webshop kunt u de Boutique items herkennen aan het logo rechtsboven!


Let op: Op zaterdagmiddag en zondagmiddag kan het soms gezellig druk zijn in de winkel. Omdat we dan met klanten in gesprek zijn, zijn we telefonisch soms wat minder goed bereikbaar. Een mailtje sturen is dan wel zo handig: info@luxurybynature.nl 
Copyright 2017 - Luxury By Nature