0
Winkelwagen
€ 0,00

V.a. € 35 GRATIS Verzending Benelux

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Winkels & Openingstijden

 
Luxury By Nature Boutique   Luxury By Nature Boutique
Luxury By Nature Winkel   Luxury By Nature Boutique
IJburglaan 1393   IJburglaan 1359
1087 KH AMSTERDAM   1087 JJ AMSTERDAM
Telefoon Winkel: 0031 (0)20 303 10 42   Telefoon Boutique: 0031 (0)20 303 26 52
 
De winkels zijn op loopafstand van elkaar te bezoeken! 


EEN AFSPRAAK MAKEN IS NIET NODIG
 
 

Onze maatregelen tegen COVID-19 / Corona


Wanneer u verkouden of grieperig bent, we u vragen om uw bezoek aan de winkel uit te stellen. Want de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten staat altijd voorop. Daarom hebben we de volgende maatregelen genomen. 

Vanzelfsprekend geldt, bereid u thuis goed voor. Neem - indien van toepassing - de maten van de muur mee. En houd het kort en bondig, zodat ook andere mensen geholpen kunnen worden. 
 
 • Bij binnenkomst hebt u de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren. 
 • We houden 1,5 meter afstand van elkaar.
 • In principe mogen er 2 stellen (of 4 klanten) tegelijkertijd in de winkel zijn. (Voor de boutique geldt 1 stel tegelijk.) 
 • Een stel bestaat uit 2 personen. Een kind wordt ook als een persoon geteld. 
 • Is het koord voor de deur van de winkel even dicht, dan zitten we aan het gestelde maximum en vragen we u om even voor de deur te wachten.
 • Indien mogelijk, graag pinnen.
 • Komt u voor behang, oriënteer u dan vooraf online, zodat we gericht kunnen helpen. (Tip: schrijf de dessins + merken op die u mooi vindt, en neem mee! Denk ook aan de hoogte en breedte van de muur(en))
 • Voor behang of gordijnen? Neem de maten van de muur(en) mee. Zodat we een offerte kunnen maken.  
 • Even rondkijken of kennismaken mag. Maar voor een uitgebreid interieuradvies maken we graag op een later tijdstip een afspraak. 
 • We helpen u graag, maar omdat we met minder mensen werken, vragen we u om het kort te houden. Niet langer dan nodig is.  
 • De winkel en de boutique kennen gewijzigde openingstijden. Deze vindt u hieronder.


“You can’t stop the waves, but you can learn how to surf” ( Khaled Hosseini )

 
 
Aangepaste Openingstijden      
Maandag:  gesloten    
Dinsdag:   12.00 - 17.00 uur    
Woensdag: 12.00 - 18.00 uur    
Donderdag:  12.00 - 18.00 uur    
Vrijdag: 12.00 - 18.00 uur    
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur    
Zondag: gesloten    
Verschil tussen de Luxury By Nature winkel en de Boutique    >
Bereikbaarheid

De winkel en de boutique vindt u op het rustig gelegen Amsterdam Ijburg. Dat is dus niet in het centrum van Amsterdam.  

Parkeren kan in de nabijgelegen parkeervakken in de omliggende straten.
In Amsterdam Ijburg is parkeren op zondag gratis. 

Indien u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf het Centraal Station gebruikmaken van Tram 26, halte Lumière straat. Aan de overzijde van de halte kunt u beide winkels zien liggen. 
Vanaf station Bijlmer ArenA pakt u bus 66 reizen. Als u bij de halte Lumière straat uitstapt wordt u praktisch voor de Luxury By Nature Boutique afgeleverd.  

Over de winkel Luxury By Nature

Wordt u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek Luxury By Nature, onze woonwinkel in Amsterdam (IJburg). Hier staan we van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. We helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen over onze ruime collectie behang, stoffen, exclusieve meubels, vloerkleden, banken, stoelen, tafels, bijzettafels, verlichting en luxe woonaccessoires. Bovendien kunt u hier ook uw bestellingen ophalen.

 

Over de Boutique Luxury By Nature

In de Luxury By Nature Boutique vindt u verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! Denk aan benodigdheden voor het maken van sexy cocktails, design servies om je tafel mee aan te kleden, heerlijke (thee)accessoires en zelfs barbecues zodat je nog lekkerder en langer kunt tafelen. Oftewel: van alles om het thuis sfeervol en gezellig te maken! In onze webshop kunt u de Boutique items herkennen aan het logo rechtsboven!


Let op: Op zaterdagmiddag kan het soms gezellig druk zijn in de winkel. Omdat we dan met klanten in gesprek zijn, zijn we telefonisch soms wat minder goed bereikbaar. Een mailtje sturen is dan wel zo handig: info@luxurybynature.nl 
Copyright 2017 - Luxury By Nature