0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

300 behangcollecties én stofstalen!

Allebei de winkels di t/m za geopend!

Werken Bij Luxury By Nature /

Vacature: Financieel Administratief Medewerker

Vacature: Wij zoeken een Financieel Administratief Medewerker (20 uur per week)

Ben je goed met cijfers, communicatief sterk en gaat geen detail aan jou voorbij? Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons enthousiaste team! Luxury By Nature groeit enorm en om deze groei op te kunnen vangen zijn we op zoek naar een super gemotiveerde en enthousiaste Financieel Administratief Medewerker.


Wat ga je doen?
Ben jij administratief en boekhoudkundig sterk? Heb je ervaring in administratief werk? Kom dan ons team versterken! Wij hebben een interieurwinkel, online webshop en houden ons bezig met grote interieurprojecten.

Als Financieel Administratief Medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de boekhouding zoals de facturatie, de administratie, archivering en sta je tevens klanten telefonisch te woord. Daarnaast heb je ervaring met een online boekhoudprogramma. Je boekt facturen, voert gegevens in en ordent papieren en documenten. Een van de taken is het beheer van onze stalenservice van behang en stoffen.Ben jij iemand met:
Een afgeronde financiële opleiding op MBO-niveau,

♦  Aantoonbare ervaring met boekhouding; 
Twinfield is een pré
♦  Ervaring met administratief werk;
♦  Op woensdagen beschikbaar (minimaal 5 uur);
♦  Affiniteit met interieur;
♦  Gaat zorgvuldig ter werk en kunt snel schakelen in een dynamische omgeving:
♦  Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
♦  Graag met cijfers werkt en gedisciplineerd is.Wat bieden wij
Je komt te werken binnen een sterk groeiend bedrijf. Het team is het afgelopen jaar al flink uitgebreid en de groei zet door. Wij bieden een afwisselende baan met elke dag nieuwe uitdagingen. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris.
Wij zoeken vanzelfsprekend iemand die doordeweeks beschikbaar is voor 20 uur per week met als vereiste dat je op woensdag inzetbaar bent voor minimaal 5 uur. De invulling van de overige uren en dagen kunnen we in overleg bepalen.  


Meer informatie of direct solliciteren?
Is dit de functie die bij je past? Mooi! Laat het ons weten en stuur een e-mail met motivatie naar office@luxurybynature.nl inclusief je CV ter attentie van Kristie Jansen.

Wil je meer weten over de vacature, bel dan 020 - 221 35 34.
Van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantoortijden.

Bemiddelingsbureau? Acquisitie?
Ken je iemand die aan het gestelde profiel voldoet en werk je voor een werving- en selectie bureau? Of wil je ons geschikte kandidaten voorstellen? Dat is aardig van je, maar niet nodig. Deze mails worden niet beantwoord. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld. 
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Bestel behang en stoffen tijdig!


Onze winkels zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend.
Maar tijdens de zomerperiode zijn sommige behang- en stoffenmerken even gesloten.

TIP: Bestel vòòr 25 juli 2019 uw behang en stof, zodat het nog op tijd geleverd wordt.