0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Werken Bij Luxury By Nature /

Vacature: Financieel Administratief Medewerker

Vacature: Wij zoeken een Financieel Administratief Medewerker (20 uur per week)

Ben je goed met cijfers, communicatief sterk en gaat geen detail aan jou voorbij? Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons enthousiaste team! Luxury By Nature groeit enorm en om deze groei op te kunnen vangen zijn we op zoek naar een super gemotiveerde en enthousiaste Financieel Administratief Medewerker.


Wat ga je doen?
Ben jij administratief en organisatorisch sterk? Heb je ervaring in administratief werk en met Twinfield? Kom dan ons team versterken! Wij hebben een interieurwinkel, online webshop en houden ons bezig met grote interieurprojecten.

Als Financieel Administratief Medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de boekhouding zoals de facturatie, de administratie, archivering en sta je tevens klanten telefonisch te woord. Daarnaast weet jij uitstekend de weg te vinden in het online boekhoudprogramma Twinfield. Je boekt facturen, voert gegevens in en ordent papieren en documenten. Een van de taken is het beheer van onze stalenservice van behang en stoffen.Ben jij iemand met:
Een afgeronde financiële opleiding op MBO-niveau,

♦  Aantoonbare ervaring met Twinfield;
♦  Ervaring met administratief werk;
♦  Op woensdagen beschikbaar (minimaal 5 uur);
♦  Affiniteit met interieur;
♦  Gaat zorgvuldig ter werk en kunt snel schakelen in een dynamische omgeving:
♦  Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
♦  Graag met cijfers werkt en gedisciplineerd is.Wat bieden wij
Je komt te werken binnen een sterk groeiend bedrijf. Het team is het afgelopen jaar al flink uitgebreid en de groei zet door. Wij bieden een afwisselende baan met elke dag nieuwe uitdagingen. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris.
Wij zoeken vanzelfsprekend iemand die doordeweeks beschikbaar is voor 20 uur per week met als vereiste dat je op woensdag inzetbaar bent voor minimaal 5 uur. De invulling van de overige uren en dagen kunnen we in overleg bepalen.  


Meer informatie of direct solliciteren?
Is dit de functie die bij je past? Mooi! Laat het ons weten en stuur een e-mail met motivatie naar office@luxurybynature.nl inclusief je CV ter attentie van Kristie Jansen.

Wil je meer weten over de vacature, bel dan 020 - 221 35 34.
Van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantoortijden.

Bemiddelingsbureau? Acquisitie?
Ken je iemand die aan het gestelde profiel voldoet en werk je voor een werving- en selectie bureau? Of wil je ons geschikte kandidaten voorstellen? Dat is aardig van je, maar niet nodig. Deze mails worden niet beantwoord. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld. 

 
Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature