0
Winkelwagen
€ 0,00

Bezoek onze winkels

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Behang /

Rood

Rood Behang


Rood behang kan direct uw interieur veranderen. Rode tinten tegen de wand doet direct denken aan warmte, passie en sfeer. Rood en oranje tinten in behang kunnen heel veel verschillende sferen oproepen. Bij terracotta denk je al snel aan een mediterrane sfeer, koraalrood geeft pit en een wat donkere kleur rood oogt al wat sneller klassiek. Rood heb je in vele gradaties en is zeer toepasbaar in uw interieur.

 Weergave:
  1 / 39  Bezig met laden...
ARTE Le Prestige behang - Framboise
ARTE Le Prestige behang bevat bewegelijke geometrische vormen waardoor je blijft kijken naar dit geweldige behang! 
ARTE Le Rotin behang - Terracotta
ARTE Le Rotin behang is een natuurlijke imitatie van rotan, nauwelijks te onderscheiden van het echte. Verkrijgbaar hier online en in de behangwinkel.
ARTE Le Sommet behang - Burgundy Sky
ARTE Le Sommet behang toont een speels zigzag-patroon met etnische invloeden en verrassend moderne kleuren. In diverse kleuren verkrijgbaar.
ARTE Le Sommet behang - Touch of pink
ARTE Le Sommet behang toont een speels zigzag-patroon met etnische invloeden en verrassend moderne kleuren. In diverse kleuren verkrijgbaar.
ARTE Le Sommet behang - Strawberry thief
ARTE Le Sommet behang toont een speels zigzag-patroon met etnische invloeden en verrassend moderne kleuren. In diverse kleuren verkrijgbaar.
ARTE Ciel Tropical behang
ARTE Ciel Tropical behang toont een uitbundig panorama van een surrealistische skyline van de tropische jungle in ultrazachte velvetstof. Verkrijgbaar in...
ARTE Blooming Pineapple Behang - Cardinal
ARTE Blooming Pineapple Behang heeft een prachtig exotisch motief van onder andere de Zuid-Afrikaanse suikerbos en luipaardbloem. Verkrijgbaar in...
ARTE Flamencos Andinos behang
ARTE Flamencos Andinos behang heeft een frivool decor van een groep sierlijke flamingo’s in geweven jute. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
Nobilis Corinthe Behang
Nobilis Corinthe behang lijkt op een zijde behang en heeft een geleefde uitstraling. Het behang is glanzend en met metallic accenten waardoor een zeer...
Nobilis Gouge Behang
Nobilis Gouge behang toont een prachtig reliëf dat doet denken aan houtsnijwerk. Verkrijgbaar in diverse zachte kleuren.
Nobilis Times Behang
Nobilis Times behang toont een prachtig ontwerp met een geweven patina en abstract gestreept dessin.. Verkrijgbaar in diverse poederachtige kleuren.
Coordonne Wild Floral Behang
Coordonne Wild Floral behang toont een kleurrijke wildernis aan bloemen en gebladerte en is als een schilderij aan de wand. In diverse kleuren verkrijgbaar!
Coordonne Sweet Birds Behang
Coordonne Sweet Birds behang toont met de hand getekende vogeltjes die rondom de takken met besjes te vinden zijn. In diverse kleuren verkrijgbaar! Zowel als...
Coordonne Floral Tapestry Behang
Coordonne Floral Tapestry behang toont schilderachtige bloemen waardoor een wand aan bloemen ontstaat. In diverse kleuren verkrijgbaar! Zowel als papier als...
ARTE Chashitsu behang
ARTE Chashitsu behang is gemaakt van een natuurlijke handgeweven vezel, geïnspireerd door Japan. Dit behang geeft direct extra structuur en luxe aan uw...
359,00
ARTE Hiroma behang
ARTE Hiroma behang heeft een typisch Japans motief, gemaakt van een natuurlijke handgeweven vezel. Dit behang geeft direct extra structuur en luxe aan uw...
459,00
ARTE Ikenobo behang
ARTE Ikenobo behang heeft een typisch Japans bladmotief, gemaakt van een natuurlijke handgeweven vezel. Dit behang is verkrijgbaar in diverse kleuren.
459,00
ARTE Fusuma behang
ARTE Fusuma behang is gemaakt van een natuurlijke handgeweven vezel, geïnspireerd door Japan. Dit behang heeft een prachtig lijnenspel en is verkrijgbaar in...
399,00
Mind the Gap Countryside Plaid - Leather
Mind the Gap Countryside Plaid toont een authentiek plaidpatroon, dat doet denken aan het echte plattelandsleven.
Mind the Gap Folk Embroidery Behang - Crimson
Mind the Gap Folk Embroidery Behang toont motieven van bloemen en vogels.
Mind the Gap Zabola Behang
Mind The Gap Zabola Behang toont een een dessin met gedetailleerde boshyacinten, duizendbladen en diverse lokale wilde bloemen. Een gedurfd en uniek dessin.
Mind the Gap Transsilvaniae Florilegium Behang
Mind The Gap Transsilvaniae Florilegium Behang toont een een dessin met delicate anjers, chrysanten en moeras goudsbloemen. Een gedurfd en uniek dessin.
Cole and Son Protea Garden Silk Behang
Cole and Son Protea Garden Silk behang heeft een prachtig getextureerde zijde textuur met een sublieme tuinprint van Protea Garden.
Mind the Gap The Flowering Tapestry
Mind The Gap The Flowering heeft een bloemrijk dessin. Prachtige bloemdetails in felle kleuren maakt dit behang een waar statement piece!
Mind the Gap Hunter's Tapestry Behang
Mind The Gap Hunter's Tapestry Behang toont een authentiek oud folklore patroon uit Transsylvanië. Ontdek online of in de winkel.
Mind the Gap Folk Szekely Tapestry
Mind The Gap Folk Szekely heeft een bloemrijk, vrolijk ontwerp. Een waar statement behang!
Mind the Gap Saxon Tapestry
Mind The Gap Saxon Tapestry heeft een bloemrijk en weeldering dessin. Een waar statement behang!
Mind the Gap Heritage Behang
Mind The Gap Heritage Behang toont is met zijn folkloristische motieven een eerbetoon aan lokale ambacht. Een echte smaakmaker.
Morris Simply Strawberry Thief Behang
Morris Simply Strawberry Thief Behang is een iconisch Morris & Co ontwerp dat opnieuw is gekleurd. Tijdloos en klassiek!
145,00
ARTE Odisha Dance behang
ARTE Odisha Dance behang toont een handgeschilderd decor met linnen look van een Indiase dans. Verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren.
ARTE L'Extase behang - Sicilian Orange
ARTE L'Extase behang vangt je aandacht door haar geometrische en bewegelijke patronen.
ARTE Emperador behang
ARTE Emperador behang toont een illustratief vrolijk tafereel uit het Ottomaanse rijk. Geïnspireerd op erg fijne zijde. In twee kleurstellingen verkrijgbaar.
Cole and Son Satara Behang
Cole and Son Satara Behang toont een rijk dessin van luipaarden en palmbomen. Een vredig ontwerp met waaiers en bladeren, versierd met een prachtig patroon....
Cole and Son Protea Garden Behang
Cole and Son Protea Garden Behang is een prachtig behang met een overvloed aan bladeren, wijnstokken en bloemen. Een behang met sierlijke vormen en...
Cole and Son Nene Behang
Cole and Son Nene Behang toont een mix van exotische dieren, bladeren, veren en vinnen. Versierd met patronen waardoor een uitbundig en surrealistisch...
Cole and Son Nene Behang
Cole and Son Nene Behang toont een mix van exotische dieren, bladeren, veren en vinnen. Versierd met patronen waardoor een uitbundig en surrealistisch...
Cole and Son Hoopoe Leaves Behang
Cole and Son Hoopoe Leaves Behang toont een mix van bladeren, bloemen, exotische dieren welke allemaal liefdevol versierd zijn met Afrikaanse patronen.
Cole and Son Hoopoe Leaves Behang
Cole and Son Hoopoe Leaves Behang toont een mix van bladeren, bloemen, exotische dieren welke allemaal liefdevol versierd zijn met Afrikaanse patronen.
Cole and Son Protea Garden Behang
Cole and Son Protea Garden Behang is een prachtig behang met een overvloed aan bladeren, wijnstokken en bloemen. Een behang met sierlijke vormen en...
Mind the Gap Samothraki Behang
Mind The Gap Samothraki Behang is een ode de Griekse geschiedenis en toont een oud Thracisch patroon in warme rode tinten en vervaagde zeeblauwe tinten.
Mind the Gap Aquarium Behang
Mind The Gap Aquarium Behang is een ode aan de onderwaterwereld. Schitterende koralen en zeewier komen samen en voegen charme toe aan elke ruimte.
Mind the Gap Mediterraneo Behang
Mind The Gap Corallia Mediterraneo is een uniek ikat behang met een Grieks tintje. Dit behang geeft een mediterrane stijl toe aan elk interieur.
Mind the Gap Corallia Behang
Mind The Gap Corallia Behang toont anemonen en zee koralen in de meest levendige kleuren. Verkrijgbaar in een lichte of donkere variant.
Mind the Gap The Enchanted Woodland Behang - Red
Mind The Gap The Enchanted Woodland Behang toont een getekende illustratie van de Transsylvanische bossen.
ARTE Cubic Behang - Burnt Sienna
ARTE Cubic Behang is een prachtig geometrisch behang gemaakt van echte schelpen. Dit schelpen behang is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.
ARTE Sumba behang 22
ARTE Sumba behang heeft een etnisch prachtig ikat motief en zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.
ARTE Atlas Behang - Brick
ARTE Atlas behang is geïnspireerd op geweven touw, ingelegd in een organisch blokkenpatroon. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
ARTE Bird of Paradise Behang - Blush
ARTE Bird of Paradise Behang heeft een prachtig bladerenmotief en is geïnspireerd op de Zuid-Afrikaanse paradijsvogelplant. Verkrijgbaar in verschillende...
   1  2 3 4 5  

Oneindig veel keuze 
 

Met de juiste kleur behang geeft u een extra luxueuze uitstraling aan uw interieur. Behang geeft meer diepte en meer sfeer aan een interieur en daarnaast heeft u de keuze uit oneindig veel dessins en kunt u kiezen uit verschillende kleurtinten.

Wij maken onderscheid tussen de volgende kleuren: blauw, geel, goud, grijs / zwart, groen, metallic, multicolour, naturel, rood, zilver en wit. 

Online uitzoeken, dat kan natuurlijk heel goed. Dagelijks verkopen we tientallen rollen. Maar u kunt natuurlijk ook in onze behangwinkel Amsterdam terecht, om lekker door de grootste collectie aan behangpapier en behangboeken te bladeren. Of oriënteer u online en kom naar de behangwinkel te Amsterdam om het materiaal in het echt te zien, voordat u uw keuze maakt. Onze ervaren interieurontwerpers adviseren u graag. U kunt daarnaast altijd een behangstaal aanvragen om de kleur en structuur in het echt te bekijken.


Rood behang vindt u online en in onze woonwinkel.


Copyright 2017 - Luxury By Nature