0
Winkelwagen
€ 0,00

Gratis verzonden boven de € 350

NIEUW: Little Greene Verf!

2 échte winkels! Kom langs!

Indivipro Stoffencollectie


Ontdek ook de bijzondere interieurstoffen collectie van Indivipro in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. Wij hebben een ruim aanbod van stoffen van dit mooie Nederlands merk, dat houdt van natuurlijke materialen.

Daarnaast vindt u in deze zeer complete stoffenlijn ook 100% Trevira stoffen, ontworpen door Marcel Wolterinck en François Hannes
 

Marcel Wolterinck voor Indivipro: luxe gordijnstoffen en vitrage


De lijn van gordijnstoffen en vitrages van Indivipro is voor veel van onze klanten een aangename ontdekking. De materialen die zij gebruiken voor het weven van de stof hebben hebben stuk voor stuk een prachtige finish en zijn rijk aan detail. Het is dan ook begrijpelijk dat veel bekende Nederlandse interieurontwerpers de stoffen van Indvipro toepassen in hun projecten. Zowel bij particulieren als voor het inrichten van kantoren, restaurants en hotels.

Toen Marcel Wolterinck gevraagd werd om voor Indivipro gordijnen en vitrage te ontwerpen, was dat eigenlijk heel logisch. De collectie van Indivipro sluit namelijk naadloos aan op de handtekening van Wolterinck. 
 

100% Trevira gordijn en vitrage stoffen voor kantoor, hotel, bar en restaurant


De Indivipro stoffen collectie bestaat o.a. uit stoffen die brandvertragend zijn of ontvlambaar. Ze bestaan uit 100% Trevira. Terwijl ze wel de mooie luxe glans en uitstraling hebben. Deze 100% Trevira gordijnstoffen, vitrages en inbetweens zijn dan ook zeer geschikt om toe te passen voor kantoor panden en in bars, hotels en restaurants. 

In onze interieurwinkel te Amsterdam Ijburg hebben we de gehele Indivipro collectie. En deze laten we u graag zien. 


...Copyright 2017 - Luxury By Nature