Indivipro Stoffencollectie


Ontdek ook de bijzondere interieurstoffen collectie van Indivipro in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. Wij hebben een ruim aanbod van stoffen van dit mooie Nederlands merk, dat houdt van natuurlijke materialen.

Daarnaast vindt u in deze zeer complete stoffenlijn ook 100% Trevira stoffen, ontworpen door Marcel Wolterinck en François Hannes
 

Marcel Wolterinck voor Indivipro: luxe gordijnstoffen en vitrage


De lijn van gordijnstoffen en vitrages van Indivipro is voor veel van onze klanten een aangename ontdekking. De materialen die zij gebruiken voor het weven van de stof hebben hebben stuk voor stuk een prachtige finish en zijn rijk aan detail. Het is dan ook begrijpelijk dat veel bekende Nederlandse interieurontwerpers de stoffen van Indvipro toepassen in hun projecten. Zowel bij particulieren als voor het inrichten van kantoren, restaurants en hotels.

Toen Marcel Wolterinck gevraagd werd om voor Indivipro gordijnen en vitrage te ontwerpen, was dat eigenlijk heel logisch. De collectie van Indivipro sluit namelijk naadloos aan op de handtekening van Wolterinck. 
 

100% Trevira gordijn en vitrage stoffen voor kantoor, hotel, bar en restaurant


De Indivipro stoffen collectie bestaat o.a. uit stoffen die brandvertragend zijn of ontvlambaar. Ze bestaan uit 100% Trevira. Terwijl ze wel de mooie luxe glans en uitstraling hebben. Deze 100% Trevira gordijnstoffen, vitrages en inbetweens zijn dan ook zeer geschikt om toe te passen voor kantoor panden en in bars, hotels en restaurants. 

In onze interieurwinkel te Amsterdam Ijburg hebben we de gehele Indivipro collectie. En deze laten we u graag zien. 


...


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel