0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel iedere wo, do, vr, za en zo open

Ontdek Hermes Stoffen In Onze Stoffenwinkel Te AmsterdamWe laten u graag kennismaken met de bijzondere collectie Hermès stoffen in onze stoffenwinkel te Amsterdam. Een bijzondere collectie van dessins en kleuren die met liefde, ambacht en aandacht harmonieus op elkaar zijn afgestemd. 

In onze winkel hebben we een groot deel van de Hermes stoffen liggen in verschillende grootte aan stalen. Zodat u de stof kunt bekijken en voelen. U bent van harte welkom. 

Een voorproefje van de verschillende combinaties vindt u hier, in het Hermes Moodbook. Laat u inspireren!
 

Hermes Gordijnstoffen


Hermes Equateur stof Luxury By Nature AmsterdamDe collectie gordijnstoffen die wij in onze winkel hebben is onder andere geschikt voor het op maat laten maken van Hermes gordijnen. De stalen die we u kunnen laten zien geven een goed beeld van de prachtige kwaliteit.

Hermes Meubelstoffen


Vanzelfsprekend heeft dit wereldberoemde Franse merk ook Hermes meubelstoffen, waarmee u een bank, stoel, barkruk of poef kunt laten bekleden. In onze stoffenwinkel te Amsterdam kunnen we u een divers aanbod van Hermès meubelstof stalen laten zien.

Hermès Kussen Stof


Met grote regelmaat krijgen we de vraag of het ook mogelijk is om van de Hermès stof toe te passen voor het maken van kussens. Het antwoord is heel eenvoudig. Ja hoor, dat kan. Ons atelier maakt regelmatig kussens van Hermès kussenstof. In onze winkel leggen we u graag uit welke mogelijkheden er zijn. Zodat u helemaal zelf uw eigen kussens kunt samenstellen.

 

Showroom & Verkooppunt Hermes Stoffen 
Luxury By Nature
IJburglaan 1393
Amsterdam
Donderdag: 11.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
 
 
Hermes stoffen vindt u hier!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Hermes Stoffen en Behang Luxury By Nature Amsterdam

Beoordelingen

Spacer

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman, van Luxury By Nature te  Amsterdam, en ik ben interieurontwerper. Voor mijn werk bezoek ik veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom heb ik voor mijn online woonwinkel met de grootste zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires samengesteld.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor behang, stoffen en meubelen. Ziet u wat moois, maar u wilt het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze winkel.

Hebt u een vraag? Of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Vriendelijke groet,

Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden
Woensdag: 11 - 17 uur
Donderdag: 11 - 17 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Copyright 2017 - Luxury By Nature