Ontdek Hermes Stoffen In Onze Stoffenwinkel Te AmsterdamWe laten u graag kennismaken met de bijzondere collectie Hermès stoffen in onze stoffenwinkel te Amsterdam. Een bijzondere collectie van dessins en kleuren die met liefde, ambacht en aandacht harmonieus op elkaar zijn afgestemd. 

In onze winkel hebben we een groot deel van de Hermes stoffen liggen in verschillende grootte aan stalen. Zodat u de stof kunt bekijken en voelen. U bent van harte welkom. 

Een voorproefje van de verschillende combinaties vindt u hier, in het Hermes Moodbook. Laat u inspireren!

Hermes Gordijnstoffen


Hermes Equateur stof Luxury By Nature AmsterdamDe collectie gordijnstoffen die wij in onze winkel hebben is onder andere geschikt voor het op maat laten maken van Hermes gordijnen. De stalen die we u kunnen laten zien geven een goed beeld van de prachtige kwaliteit.

Hermes Meubelstoffen


Vanzelfsprekend heeft dit wereldberoemde Franse merk ook Hermes meubelstoffen, waarmee u een bank, stoel, barkruk of poef kunt laten bekleden. In onze stoffenwinkel te Amsterdam kunnen we u een divers aanbod van Hermès meubelstof stalen laten zien.

Hermès Kussen Stof


Met grote regelmaat krijgen we de vraag of het ook mogelijk is om van de Hermès stof toe te passen voor het maken van kussens. Het antwoord is heel eenvoudig. Ja hoor, dat kan. Ons atelier maakt regelmatig kussens van Hermès kussenstof. In onze winkel leggen we u graag uit welke mogelijkheden er zijn. Zodat u helemaal zelf uw eigen kussens kunt samenstellen.


Showroom & Verkooppunt Hermes Stoffen 
Luxury By Nature
Diemerparklaan 52
Amsterdam
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur
 
Hermes stoffen vindt u hier!


 


Bezig met laden...

Hermes Stoffen en Behang Luxury By Nature Amsterdam

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel