0
Winkelwagen
€ 0,00

Afhalen Bestellingen Kan Op Afspraak

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Hermes-Stoffen

Ontdek Hermes Stoffen In Onze Stoffenwinkel Te AmsterdamWe laten u graag kennismaken met de bijzondere collectie Hermès stoffen in onze stoffenwinkel te Amsterdam. Een bijzondere collectie van dessins en kleuren die met liefde, ambacht en aandacht harmonieus op elkaar zijn afgestemd. 

In onze winkel hebben we een groot deel van de Hermes stoffen liggen in verschillende grootte aan stalen. Zodat u de stof kunt bekijken en voelen. U bent van harte welkom. 

Een voorproefje van de verschillende combinaties vindt u hier, in het Hermes Moodbook. Laat u inspireren!
 

Hermes Gordijnstoffen


Hermes Equateur stof Luxury By Nature AmsterdamDe collectie gordijnstoffen die wij in onze winkel hebben is onder andere geschikt voor het op maat laten maken van Hermes gordijnen. De stalen die we u kunnen laten zien geven een goed beeld van de prachtige kwaliteit.

Hermes Meubelstoffen


Vanzelfsprekend heeft dit wereldberoemde Franse merk ook Hermes meubelstoffen, waarmee u een bank, stoel, barkruk of poef kunt laten bekleden. In onze stoffenwinkel te Amsterdam kunnen we u een divers aanbod van Hermès meubelstof stalen laten zien.

Hermès Kussen Stof


Met grote regelmaat krijgen we de vraag of het ook mogelijk is om van de Hermès stof toe te passen voor het maken van kussens. Het antwoord is heel eenvoudig. Ja hoor, dat kan. Ons atelier maakt regelmatig kussens van Hermès kussenstof. In onze winkel leggen we u graag uit welke mogelijkheden er zijn. Zodat u helemaal zelf uw eigen kussens kunt samenstellen.

 

Showroom & Verkooppunt Hermes Stoffen 
Luxury By Nature
IJburglaan 1393
Amsterdam
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
 
Hermes stoffen vindt u hier!


Hermes Stoffen en Behang Luxury By Nature Amsterdam


Copyright 2017 - Luxury By Nature