Eric Kuster Stoffen Voor Gordijnen, Kussens En Meubels


Eric Kuster is een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment. Met interieurs die bekend staan om hun internationale uitstraling. 
Een deel van zijn geheim zit hem in de prachtige stoffen die hij in zijn interieurs toepast: de Eric Kuster 'Metropolitan Luxury'  Collection. Stoffen voor gordijnen, vitrages, in betweens, kussens en meubels. 
 

Eric Kuster Metropolitan Luxury Collectie, exclusief voor heel Amsterdam en omgeving


Luxury By Nature is exclusief dealer van Eric Kuster stoffen voor heel Amsterdam en omgeving, maar we bedienen heel Nederland. In onze woonwinkel / interieur stoffenwinkel kunt u de gehele collectie bekijken en u laten inspireren.
 

Zijn stoffen, zijn internationale stijl. Toegepast in uw interieur


De stoffencollectie die Eric Kuster zelf ook in zijn interieurs toepast, is door Eric met de grootste zorg samengesteld. Kleurpaletten sluiten mooi op elkaar aan. Soms ton sur ton. Dan weer aanvullend. En er zijn ook tijdloze naturellen.
Vanzelfsprekend hebben zijn interieurstoffen de kenmerkende luxe textuur en rijke uitstraling. Geniet bijvoorbeeld van zijde en velours. Als ook linnen en katoen.
Gordijnstoffen Meubelstoffen Kussens Stoffen Eric Kuster Metropolitan Luxury Collection Amsterdam Luxury By Nature
Omdat de stoffen, kleuren en texturen smaakvol op elkaar zijn afgestemd, kunt u de collectie ook heel goed toepassen op uw eigen interieur. Vanzelfsprekend kunnen we u daarbij helpen. Als u naar onze interieurwinkel komt op Amsterdam Ijburg  kunnen we u de mogelijkheden laten zien. We helpen u graag. 
 

Gordijnstoffen en meubelstoffen. En natuurlijk kussens!


Om zijn interieurs een vleugje glamour en hotelgevoel mee te geven, maakt Eric Kuster - naast horizontale jaloezieën en vouwgordijnen - veel gebruik van gordijnen, vitrage en inbetweens. Inbetweens zijn een mengeling van gordijnen en vitrage. Zijn nieuwe collectie omvat diverse gordijnstoffen die zich gemakkelijk laten combineren met horizontale jaloezieën en vitrage. 

Ook vindt u in zijn collectie een ruim aanbod van meubelstoffen, geschikt voor het stofferen van banken, stoelen en poefjes. 

Tot slot is er nog een groot aantal stoffen die uitermate geschikt zijn voor het maken van kussens. Ideaal om uw bed en bank mee aan te kleden!
 

Eigen atelier en maak service


Ons atelier heeft jarenlange ervaring in het maken van gordijne, vitrage en kussens. En samen met u én de Eric Kuster stoffen collectie kunnen we uw interieur de internationale stijl geven die het verdient. Stoffen collectie Eric Kuster Metropolitan Luxury


Onze woonwinkel bevindt zich op Amsterdam Ijburg, gemakkelijk te bereiken via de ring van Amsterdam. Net buiten het centrum.

Onze klantenkring bevindt zich vanzelfsprekend in Amsterdam. Maar ons werkgebied strekt zich ook uit tot plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Wassenaar, Laren, Naarden, Bussum, Blaricum, Hilversum, Huizen en Crailo. Als ook Almere. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel