0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zondag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Interieur / Gordijnstoffen en Meubelstoffen /

Eric Kuster Interieur Stoffen

Eric-Kuster-Interieur-Stoffen

Eric Kuster Interieur Stoffen Voor Gordijnen, Kussens En Meubels


Eric Kuster interieur stoffen is een prachtige collectie van interieur stoffen samengesteld en op de markt gebracht door een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment: Eric Kuster. 

Een deel van zijn geheim zit hem in de prachtige stoffen die hij in zijn interieurs toepast: de Eric Kuster 'Metropolitan Luxury'  Collection. Stoffen voor gordijnen, vitrages, in betweens, kussens en meubels. 
 

Eric Kuster Metropolitan Luxury Collectie, exclusief voor heel Amsterdam en omgeving


Luxury By Nature is exclusief dealer van Eric Kuster stoffen voor heel Amsterdam en omgeving, maar we bedienen heel Nederland. In onze woonwinkel / interieur stoffenwinkel kunt u de gehele collectie bekijken en u laten inspireren.
 

Zijn stoffen, zijn internationale stijl. Toegepast in uw interieur


De stoffencollectie die Eric Kuster zelf ook in zijn interieurs toepast, is door Eric met de grootste zorg samengesteld. Kleurpaletten sluiten mooi op elkaar aan. Soms ton sur ton. Dan weer aanvullend. En er zijn ook tijdloze naturellen.
Vanzelfsprekend hebben zijn interieurstoffen de kenmerkende luxe textuur en rijke uitstraling. Geniet bijvoorbeeld van zijde en velours. Als ook linnen en katoen.
Gordijnstoffen Meubelstoffen Kussens Stoffen Eric Kuster Metropolitan Luxury Collection Amsterdam Luxury By Nature
Omdat de stoffen, kleuren en texturen smaakvol op elkaar zijn afgestemd, kunt u de collectie ook heel goed toepassen op uw eigen interieur. Vanzelfsprekend kunnen we u daarbij helpen. Als u naar onze interieurwinkel komt op Amsterdam Ijburg  kunnen we u de mogelijkheden laten zien. We helpen u graag. 
 

Gordijnstoffen en meubelstoffen. En natuurlijk kussens!


Om zijn interieurs een vleugje glamour en hotelgevoel mee te geven, maakt Eric Kuster - naast horizontale jaloezieën en vouwgordijnen - veel gebruik van gordijnen, vitrage en inbetweens. Inbetweens zijn een mengeling van gordijnen en vitrage. Zijn nieuwe collectie omvat diverse gordijnstoffen die zich gemakkelijk laten combineren met horizontale jaloezieën en vitrage. 

Ook vindt u in zijn collectie een ruim aanbod van meubelstoffen, geschikt voor het stofferen van banken, stoelen en poefjes. 

Tot slot is er nog een groot aantal stoffen die uitermate geschikt zijn voor het maken van kussens. Ideaal om uw bed en bank mee aan te kleden!
 

Eigen atelier en maak service


Ons atelier heeft jarenlange ervaring in het maken van gordijne, vitrage en kussens. En samen met u én de Eric Kuster stoffen collectie kunnen we uw interieur de internationale stijl geven die het verdient. 

 

 Stoffen collectie Eric Kuster Metropolitan Luxury


Onze woonwinkel bevindt zich op Amsterdam Ijburg, gemakkelijk te bereiken via de ring van Amsterdam. Net buiten het centrum.

Onze klantenkring bevindt zich vanzelfsprekend in Amsterdam. Maar ons werkgebied strekt zich ook uit tot plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Wassenaar, Laren, Naarden, Bussum, Blaricum, Hilversum, Huizen en Crailo.

 

Eric Kuster Interieur Stoffen zijn in onze interieurwinkel te bekijken. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature