Raamdecoratie - Binnenzonwering Nature-Deco


Ontdek onze collectie luxe raamdecoratie en binnenzonwering van Nature Deco, gemaakt van natuurlijke materialen. O.a. ontworpen door Marcel Wolterinck. 

In onze winkel kunt u terecht voor een grote keuze uit verschillende materialen. Zowel voor shutters, horizontale jaloezieën (ook wel horizontale lamellen of blinds genoemd), vouwgordijnen van bamboe en stof, als ook roll-ups, rolgordijnen, vitrage / in betweens en gordijnen
 

Raamdecoratie van natuurlijke materialen


De horizontale jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen van Nature Deco worden vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen, zoals geweven hout, bamboe of een combinatie met textiel, papier en zelfs leer!
 

Raamdecoratie is maatwerk


Voor alle raamdecoratie en gordijnen geldt dat wij uitsluitend maatwerk leveren. We werken dus niet met standaard materialen, maar alles wordt op maat voor uw raam(en) gemaakt. Daarbij rekening houdend met uw wensen. Bovendien komen we bij u inmeten en wordt uw raambekleding voor u gemonteerd. 
 

Bestel raamdecoratie en zonwering in onze winkel te Amsterdam

Kom naar onze winkel op Amsterdam IJburg voor meer informatie. Waar we ook een zeer uitgebreidde collectie gordijnstoffen hebben. We helpen u graag!
Voor raambekleding en raamdecoratie zijn wij de specialist voor de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Wassenaar, Rotterdam, Diemen, Almere, Hilversum, Laren, Naarden, Blaricum, Bussum, Crailo en Huizen.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel