0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr, za én zo open!

Wonen /

Rupert & Rupert

Ontdek Rupert & Rupert Meubelen Bij Luxury By Nature


De historie van het Nederlandse meubelmerk Rupert & Rupert gaat meer dan 30 jaar terug in de tijd. En nog altijd is de firma Rupert een belangrijke speler in de Nederlandse interieurwereld. 
Sinds 2010 ligt de focus op de ontwikkeling en distributie van het eigen merk ‘Rupert & Rupert’. De passie voor interieur, ervaring, familie-gevoel en persoonlijke stijl zijn de drijfveren voor de collectie die bestaat uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels, kasten en lampen.

Op onze website vindt u een kleine selectie van wat dit bijzondere merk te bieden heeft. Als Rupert & Rupert dealer kunnen wij de gehele collectie leveren.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Nieuw toegevoegd aan ons assortiment:

Fornasetti behang 2018