0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel iedere wo, do, vr, za en zo open

Wonen /

Rupert & Rupert

Ontdek Rupert & Rupert Meubelen Bij Luxury By Nature


De historie van het Nederlandse meubelmerk Rupert & Rupert gaat meer dan 30 jaar terug in de tijd. En nog altijd is de firma Rupert een belangrijke speler in de Nederlandse interieurwereld. 
Sinds 2010 ligt de focus op de ontwikkeling en distributie van het eigen merk ‘Rupert & Rupert’. De passie voor interieur, ervaring, familie-gevoel en persoonlijke stijl zijn de drijfveren voor de collectie die bestaat uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels, kasten en lampen.

Op onze website vindt u een kleine selectie van wat dit bijzondere merk te bieden heeft. Als Rupert & Rupert dealer kunnen wij de gehele collectie leveren.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Beoordelingen

Spacer

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman, van Luxury By Nature te  Amsterdam, en ik ben interieurontwerper. Voor mijn werk bezoek ik veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom heb ik voor mijn online woonwinkel met de grootste zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires samengesteld.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor behang, stoffen en meubelen. Ziet u wat moois, maar u wilt het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze winkel.

Hebt u een vraag? Of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Vriendelijke groet,

Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden
Woensdag: 11 - 17 uur
Donderdag: 11 - 17 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Copyright 2017 - Luxury By Nature