Ontdek Rupert & Rupert Meubelen Bij Luxury By Nature


De historie van het Nederlandse meubelmerk Rupert & Rupert gaat meer dan 30 jaar terug in de tijd. En nog altijd is de firma Rupert een belangrijke speler in de Nederlandse interieurwereld. 
Sinds 2010 ligt de focus op de ontwikkeling en distributie van het eigen merk ‘Rupert & Rupert’. De passie voor interieur, ervaring, familie-gevoel en persoonlijke stijl zijn de drijfveren voor de collectie die bestaat uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels, kasten en lampen.

Op onze website vindt u een kleine selectie van wat dit bijzondere merk te bieden heeft. Als Rupert & Rupert dealer kunnen wij de gehele collectie leveren.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 


 


Bezig met laden...
Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel