0
Winkelwagen
€ 0,00

Mooiste collectie behang en stoffen

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Interieuradvies.
De verschillende diensten, mogelijkheden en tarieven


 Met grote regelmaat krijgen we in onze woonwinkel te Amsterdam de vraag of we niet thuis kunnen langskomen voor interieuradvies.
Of het nu gaat om sfeer creëren in uw interieur, een goede indeling van de ruimte bepalen of u handvatten nodig heeft om een stijl te vinden die écht bij u past;
onze interieuradviseurs helpen u graag verder. We bieden verschillende services naar ieders behoefte zodat uw huis aanvoelt als een warme deken.

We brengen bij onderstaande services een bezoek aan huis, om de ruimte te bekijken en de wensen in kaart te brengen. We gaan er vanuit dat accurate bouwtekeningen van de ruimte aanwezig zijn. Aan de hand van de informatie tijdens het bezoek werken wij een persoonlijk interieuradvies op maat voor u uit. Het maken van dit plan kost tijd en doen we daarom vanuit onze interieurwinkel, dus niet bij u ter plekke. 

Klik op onderstaande diensten voor meer informatie en tarieven.                                      

  

       

 
 
  
 
  
                                                                 
 Weergave:
 


Bezig met laden...
Kleuradvies - Interieuradvies
Professioneel kleuradvies voor uw interieur kunt u hier aanvragen! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een kleuradvies op maat.
Meubelplan - Interieuradvies
Een professioneel meubelplan voor uw interieur kunt u hier aanvragen! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een meubelplan op maat.
Lichtplan - Interieuradvies Op Maat
Een professioneel Lichtplan voor uw interieur kunt u hier aanvragen! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een lichtplan op maat.
Interieurplan Woonkamer en Keuken - Interieuradvies Op Maat
Een professioneel interieurplan voor woonkamer en keuken vraagt u hier aan! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een interieuradvies.
Interieurplan Woning Totaal - Interieuradvies Op Maat
Een professioneel interieurplan voor alle kamers kunt u hier aanvragen! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een interieuradvies op maat.
 
Digitale Tekeningen (o.b.v. offerte) - Interieuradvies
Professionele tekeningen voor uw keuken kunt u hier aanvragen! Wij visualiseren de ruimte zodat u een goede indruk krijgt van de ruimte.
 

...


Copyright 2017 - Luxury By Nature

COVID 19 Update


Onze winkels en webshop zijn geopend.
Bestellingen lopen gewoon door. 


Behangstalen zijn te bestellen van de volgende merken:
♦ ARTE     ♦ ELITIS
♦ Cole & Son     ♦ Tissage Mahieu
♦ Mind the Gap     ♦ Dutch Wall Textile (DWC)

Van andere merken zijn tijdelijk geen staaltjes te bestellen.
Bekijk deze collectie in onze winkel.