0
Winkelwagen
€ 0,00

Bezoek onze winkel

Behang gratis verstuurd

Ook voor interieurprojecten

Interieurprojecten

Interieurprojecten en  -advies

Onze verschillende diensten, mogelijkheden en tarieven.


Gaat u binnenkort verhuizen of is uw huis toe aan een nieuwe look? Ons team van professionele interieurontwerpers voorziet u graag van uitgebreid en praktisch advies. Of het nu gaat om sfeer creëren in uw interieur, een goede indeling van de ruimte bepalen of de handvatten bieden om een stijl te vinden die écht bij u past; onze ervaren interieuradviseurs helpen u graag met uw huis, appartement of bedrijf.

Voor onze interieurprojecten gaan we ervan uit dat er accurate bouwtekeningen van de ruimte aanwezig zijn. Aan de hand van deze informatie werken wij een persoonlijk interieuradvies op maat uit. Afhankelijk van het gekozen plan komen wij ook langs om de ruimte te bekijken. Het maken van een goed interieurplan kost tijd, onze ontwerpers werken dit daarom niet ter plekke maar in de dagen na de afspraak op kantoor voor u uit. 

 


Klik hier voor onze brochure met meer informatie en beeldmateriaal.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Kleuradvies - Interieuradvies
Professioneel kleuradvies voor uw interieur kunt u hier aanvragen! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een kleuradvies op maat.
Digitale Tekeningen (o.b.v. offerte) - Interieuradvies
Professionele tekeningen voor uw keuken kunt u hier aanvragen! Wij visualiseren de ruimte zodat u een goede indruk krijgt van de ruimte.
 
Interieurproject Professionals
Uitgebreid kleuradvies (incl. proefpotjes en stalen) voor interieurprofessionals zoals stylisten en architecten.
Meubelplan - Interieuradvies
Een professioneel meubelplan voor uw interieur kunt u hier aanvragen! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een meubelplan op maat.
Lichtplan - Interieuradvies Op Maat
Een professioneel Lichtplan voor uw interieur kunt u hier aanvragen! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een lichtplan op maat.
Interieurplan Woonkamer en Keuken - Interieuradvies Op Maat
Een professioneel interieurplan voor woonkamer en keuken vraagt u hier aan! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een interieuradvies.
Interieurplan Woning Totaal - Interieuradvies Op Maat
Een professioneel interieurplan voor alle kamers kunt u hier aanvragen! Wij denken graag met u mee en werken dit uit in een interieuradvies op maat.

...


Copyright 2017 - Luxury By Nature