0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zaterdag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Huisregels voor onze winkels

Voor de veiligheid van ons personeel, onze bezoekers en de producten hebben wij onderstaand huisregelement opgesteld. Iedere bezoeker dient zich tijdens een bezoek aan de Luxury By Nature winkels aan deze regels te houden.
 
 1. Volg te allen tijde de aanwijzingen van het personeel op.
 2. Bij diefstal en fraude wordt aangifte gedaan bij de politie.
 3. Er is een tassencontrole mogelijk bij het betreden en verlaten van de winkel. Indien u niet mee wenst te werken kan de toegang worden ontzegd.
 4. Grote tassen, rugtassen, koffertjes en paraplu’s zijn niet toegestaan in de winkel en kunnen achtergelaten worden bij de receptie of in de garderobe.
 5. Het achterlaten van persoonlijke items in de (onbeheerde) garderobe is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor vermiste of beschadigde items.
 6. Kinderen zijn welkom maar dienen te allen tijde onder toezicht van hun begeleiders te zijn in verband met de veiligheid van onze producten.
 7. Bij het omstoten, laten vallen of op andere wijze het kapot maken van producten dient de klant het item te betalen in overleg met het personeel.
 8. Gelieve geen foto’s te maken, zowel van het interieur als het exterieur, omwille van onze veiligheid. Vraag altijd toestemming aan het personeel als u iets wilt fotograferen.
 9. Filmen met verborgen camera’s is in beginsel verboden, o.a. op grond van art. 139f en g Wetboek van Strafrecht.
 10. Het heimelijk filmen van personen is verboden en in strijd met het recht op privacy.
 11. Professioneel filmen of fotograferen is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van Luxury By Nature.
 12. Ongewenste intimiteiten, agressie of overlast wordt niet getolereerd.
 13. Luxury By Nature behoudt zich het recht om bij ongepast gedrag dat de veiligheid van andere bezoekers, personeel of goederen in gevaar kan brengen de betrokken klant te laten verwijderen en een toegangsverbod op te leggen.
 14. Het is niet toegestaan om in de winkel consumpties te nuttigen tenzij voorzien door het personeel.
 15. Bij het niet opvolgen van de huisregels kan de politie ingeschakeld worden. 
Copyright 2017 - Luxury By Nature