0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Flamant Behangpapier CollectieFlamant behangpapier collectie bestaat uit een collectie tijdloze dessins geheel in overeenstemming met het gevoel van Flamant. En is hier online en in onze winkel verkrijgbaar. Een serie klassieke, doch eigentijdse dessins tot stand gekomen in samenwerking met ARTE. Rijk aan detail en karakter.

In de afgelopen 10 jaar zijn er verschillende collecties ontwikkeld. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we dit behangpapier per collectie voor u onder gebracht.

De nieuwe collectie Flamant Les Memoires en Flamant Caractère zijn toevoegd in het najaar van 2017 en inmiddels ook hier verkrijgbaar. 

Flamant Linnen CollectieDe Flamant Linnen Collectie, of zoals de naam  officiëel is, Flamant Les Unis Linen is zeer veelzijdig en biedt in zowel klassieke als in moderne interieurs uitgebreide mogelijkheden. 

Flamant Les Unis Linen is geïnspireerd op de tijdloze look van linnen, een materiaal dat al decennialang onze interieurs verrijkt. Deze muurbekleding is zo warm en aaibaar als linnen, met dezelfde natuurlijke uitstraling. En net als linnen is ze bijzonder duurzaam en luchtdoorlatend, zodat de muur blijft ademen.

Om het overzichtelijk te maken heeft men deze collectie ingedeeld in 4 verschillende kleurgroepen. White Cliffs in wit tinten. Mountains Blues, in blauw en groen tinten. Indian Summer in warme tonen. En City Sunrise.

De brochure van deze collectie, inclusief kleurenpallet kaart vindt u hier.
 

Behangpapier uit deze collectie bestellen?


U vindt de complete collectie Les Unis Flamant Linnen behangpapier hier

Flamant Behangpapier En ARTE, Een Geslaagde Samenwerking


Flamant behangpapier is inmiddels Alweer meer dan 10 jaar geleden deed het Belgische Flamant een beroep op ARTE om een behangcollectie te ontwerpen met de klasse en uitstraling die dit interieurmerk eigen is.


Van bij het begin bleek Flamant – The Wallpaper Collection een ongekend succes, en intussen heeft deze samenwerking tot maar liefst 9 collecties geleidt.
 

Aan de wieg van het familiebedrijf Flamant stonden de drie broers Alex, Geo en Jacques. Ze breidden daarmee de antiekzaak van hun vader uit, met als doel antieke meubels en decoraties te herinterpreteren in een hedendaagse uitvoering.
De ziel van het merk werd een smaakvolle mix tussen heden en verleden.

Doorheen de jaren groeide Flamant uit tot een internationaal gekend en gerespecteerd merk. Vandaag heeft het bedrijf concept stores in verschillende uithoeken van de wereld – maar het blijft trouw aan zijn originele waarden: authenticiteit, harmonie en gastvrijheid.

Ook de Flamant behangpapier Collecties dragen deze waarden uit. Centraal staan de natuurlijke, kwaliteitsvolle materialen, subtiele patronen en rijke, warme kleuren.

 

Ontdek Flamant behangpapier hier!

Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature