0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Iedere wo, do, vr, za én zo geopend!

Flamant Behangpapier CollectieOntdek de tijdloze collectie Flamant behang papier hier online en in onze winkel. Een serie klassieke, doch eigentijdse dessins tot stand gekomen in samenwerking met ARTE. Rijk aan detail en karakter.

In de afgelopen 10 jaar zijn er verschillende collecties ontwikkeld. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we dit behangpapier per collectie voor u onder gebracht.

De nieuwe collectie Flamant Les Memoires en Flamant Caractère zijn toevoegd in het najaar van 2017 en inmiddels ook hier verkrijgbaar. 

Flamant Linnen CollectieDe Flamant Linnen Collectie, of zoals de naam  officiëel is, Flamant Les Unis Linen is zeer veelzijdig en biedt in zowel klassieke als in moderne interieurs uitgebreide mogelijkheden. 

Flamant Les Unis Linen is geïnspireerd op de tijdloze look van linnen, een materiaal dat al decennialang onze interieurs verrijkt. Deze muurbekleding is zo warm en aaibaar als linnen, met dezelfde natuurlijke uitstraling. En net als linnen is ze bijzonder duurzaam en luchtdoorlatend, zodat de muur blijft ademen.

Om het overzichtelijk te maken heeft men deze collectie ingedeeld in 4 verschillende kleurgroepen. White Cliffs in wit tinten. Mountains Blues, in blauw en groen tinten. Indian Summer in warme tonen. En City Sunrise.

De brochure van deze collectie, inclusief kleurenpallet kaart vindt u hier.
 

Behangpapier uit deze collectie bestellen?


U vindt de complete collectie Les Unis Flamant Linnen behangpapier hier

Flamant Chevron, Tweed & Sergé Behangpapier Collectie i.s.m. ARTENever change a winning team. Want het is niet de eerste keer dat Arte en Flamant samen iets nieuws op de markt brengen dat prompt een succes blijkt. Dat is ook het geval voor Flamant Suite 6 - Refined Structures. De collectie is klassiek, traditioneel, verfijnd, polyvalent – zoals we het van dit duo gewend zijn. En toch weer nét dat tikkeltje anders dan anders, waaruit je zo kunt opmaken dat ze de trends met argusogen in de gaten houden en er telkens weer een unieke interpretatie aan geven. Zonder te breken met de gekende Flamant-stijl.

De collectie Flamant Suite IV - Refined Structures is meteen een schot in de roos. Deze muurbekleding is geïnspireerd op tweed, je weet wel, die typische, warme wollen en grof geweven stof die zo kenmerkend is voor de populaire Engelse stijl. Tweed is even British als een dubbeldekker, een telephone booth of een uitgebreide afternoon tea. De stof wordt op een speciale manier verweven, waardoor de kleding die ervan gemaakt wordt bijzonder water- en windwerend is.
 

Traditioneel en stijlvol: Tweed, Chevron en Sergé 


In deze collectie zitten drie verschillende prints. Alle drie geïnspireerd op tweed. Het eerste motief, Flamant behang Tweed is de klassiek gestippelde variant en je ziet er als het ware de draadjes in zitten. Je voelt ook het reliëf, alsof je een stukje stof betast.
De tweede print - het Flamant Sergé behangpapier - lijkt schuin geweven, eveneens een klassieke tekening. Denk maar aan een traditionele wintervest voor mannen of jeans.
En als laatste is er nog een variant met visgraatmotief; een herringbone, noemen de Engelsen het zelf. Dit is het behangpapier Flamant Chevron.
 

Zacht en tijdloos!


Het klinkt erg klassiek allemaal, en dat is het natuurlijk ook wel, maar het is verbazend hoe ‘bruikbaar’ en tijdloos deze collectie is. De motieven zijn rustig, bijna effen en daardoor ideaal, ook voor minder grote ruimten. Het kleurenpalet is al even ingetogen, met enkel zachte, warme en eerder klassieke tonen. Het resultaat ziet er werkelijk uit als tweed en dat maakt dat je er ook dat tactiele aspect bij krijgt. Flamant Suite 6 - Refined Structures is beslist een blijver!

Ontdek Flamant Behangpapier Suite 6 hier online, of kom naar onze winkel. 

Flamant Behangpapier En ARTE, Een Geslaagde Samenwerking


Flamant behangpapier is inmiddels Alweer meer dan 10 jaar geleden deed het Belgische Flamant een beroep op ARTE om een behangcollectie te ontwerpen met de klasse en uitstraling die dit interieurmerk eigen is.


Van bij het begin bleek Flamant – The Wallpaper Collection een ongekend succes, en intussen heeft deze samenwerking tot maar liefst 9 collecties geleidt.
 

Aan de wieg van het familiebedrijf Flamant stonden de drie broers Alex, Geo en Jacques. Ze breidden daarmee de antiekzaak van hun vader uit, met als doel antieke meubels en decoraties te herinterpreteren in een hedendaagse uitvoering.
De ziel van het merk werd een smaakvolle mix tussen heden en verleden.

Doorheen de jaren groeide Flamant uit tot een internationaal gekend en gerespecteerd merk. Vandaag heeft het bedrijf concept stores in verschillende uithoeken van de wereld – maar het blijft trouw aan zijn originele waarden: authenticiteit, harmonie en gastvrijheid.

Ook de Flamant behangpapier Collecties dragen deze waarden uit. Centraal staan de natuurlijke, kwaliteitsvolle materialen, subtiele patronen en rijke, warme kleuren.

 

Ontdek Flamant behangpapier hier!

Beoordelingen

Spacer

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman, van Luxury By Nature te  Amsterdam, en ik ben interieurontwerper. Voor mijn werk bezoek ik veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom heb ik voor mijn online woonwinkel met de grootste zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires samengesteld.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor behang, stoffen en meubelen. Ziet u wat moois, maar u wilt het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze winkel.

Hebt u een vraag? Of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Vriendelijke groet,

Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden
Woensdag: 11 - 17 uur
Donderdag: 11 - 17 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Feestdagen openingstijden
Zo 24 dec:    12 - 16 uur
Ma 25 dec:   gesloten
Di 26 dec:    gesloten
Wo 27 dec:  gesloten
Do 28 dec:   gesloten
Vri 29 dec:   10 - 18
Za 30 dec:   10 - 18
Zo 31 dec:   gesloten
Ma 1 jan:     gesloten

Let op: Wees op tijd en bestel begin december uw gewenste behang en stoffen om de producten voor de feestdagen in huis te hebben! Veel bedrijven zijn namelijk gesloten in deze periode. 

Copyright 2017 - Luxury By Nature