0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkels Open Op Do, Vr & Za

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Zoffany Tespi Behang en Stoffen Collectie

Zoffany Tespi Behang en Stoffen Collectie

Het Engelse stoffen- en behangmerk Zoffany heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht, die luistert naar de naam Zoffany Tespi. ‘Tespi’ Prints, Weaves, Embroideries en Tespi Wallcoverings, om precies te zijn. Aanvullend is er ook nog de nieuwe fluweel collectie Zoffany Curzon Velvets.

De  nieuwe collectie neemt je mee naar de grandeur van Venetie uit vervlogen dagen. Met de charme van Umbria. Zo is er zelfs een behang dat als muurschildering is ontworpen door Melissa White (van de Zoffany Arden behang collectie), met hierop de grachten en bruggen uit Venetie. Evenals oude pittoreske Renaissance gebouwen.

Zoffany Tespi en Mariano Fortuny

De nieuwe Zoffany Tespi collectie is geinspireerd op de creatieve nalatenschap van Mariano Fortuny, een Spaanse ontwerper / designer die woonde in Venetie. En die veel decors, costuums, textiel en fashion ontwierp. Fortuny liet zich daarbij inspireren door de ontwerpen uit de Italiaanse renaissance. En gebruikte daarbij motieven van (dames)kleding uit het Midden Oosten, evenals keramiek en architectuur.

Zoffany Tespi stoffen en behang

De nieuwe collectie bestaat uit ontwerpen met antieke brocades, damasks, fluweel en paisleys, gebaseerd op oud archiefmateriaal. En bewerkt tot eigentijdse ontwerpen, met nieuwe druktechnieken.

Zoffany Tespi Behang en Stoffen via Luxury By Nature

De nieuwe Zoffany Tespi behang en stoffen collectie is verkrijgbaar via Luxury By Nature.
      17-10-2013 13:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Copyright 2017 - Luxury By Nature