0
Winkelwagen
€ 0,00

GRATIS Verzending Benelux

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Lutherse Kerk Breda Verbouwing i.s.m. Edwin Huisman Interieurontwerper Edwin Huisman (HUIS Interieurontwerp, een onderdeel van Luxury By Nature,) is nauw betrokken geweest bij de verbouwing van de De Lutherse Kerk Breda. Het schitterende kerkpand aan de Veemarktstraat is aangepast aan de wensen van deze tijd, met behoud van karakteristieke elementen en historische details.

Lutherse Kerk Breda: concert, expositie, receptie en trouwerij

De Lutherse Kerk en crypte zijn getransformeerd tot een multifunctionele ruimte waar jong en oud zich in een grand café-achtige stijl zullen thuisvoelen. Daarmee is de Lutherse Kerk Breda ook geschikt voor het afhuren voor concerten, uitvoeringen, exposities, diners, recepties en trouwerijen.

Interieurontwerper Edwin Huisman van Luxury By Nature heeft o.a. zorggedragen voor het nieuwe meubilair en het verlichtingsplan voor de kerk en 16e eeuwse crypte. Als ook voor de gewenste akoestiek, stoffering en het kleurgebruik.
      17-10-2013 13:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Copyright 2017 - Luxury By Nature
Onze webwinkel is 24/7 open... 

Op LuxuryByNature.nl kunt u 24/7 terecht voor al uw aankopen met snelle en gratis levering voor Nederland en België met Post NL. 

Naar de winkel kan ook!

Geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12 - 17 uur. 
Komt u voor behang?
Orienteer eerst online en neem de maten van uw muur(en) mee.

Wees welkom!