0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkels Open Op Do, Vr & Za

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

The Historic Royal Palace Collection Behang Van Cole and Son via Luxury By Nature Het behang The Historic Royal Palaces Collection van Cole and Son is een nieuwe behangcollectie geinspireerd op de architectuur, botanica en natuurlijk uit het interieur van de paleizen zelf. Maar, zoals het het Engelse behangmerk Cole and Son betaamt, het behang is perfect toe te passen in het interieur van nu.
 

Over de Historic Royal Palaces

De Historic Royal Palaces bestaan nog steeds. Het gaat om de Tower of London, Hmapton Court Palace, Banqueting House, Kensington Palace en Kew Palace. Niet zo gek dat de behangontwerpers van Cole and Son met 5 paleizen als inspiratiebron perfect uit de voeten konden voor hun nieuwe behangcollectie.
 

Royal Garden Behang van Cole and Son

Een van de behangen uit de serie The Historic Royal Palaces luister naar de naam Royal Garden. Dit Royal Garden behang bestaat uit diverse takken met een bladmotief en vogels. Daarnaast omvat de nieuwe collectie ook diverse borders, zodat u zelf speelse diepte-effecten kunt creëren.
 

The Historic Royal Palaces van Cole and Son Via Luxury By Nature

Het behang uit The Historic Royal Palaces van Cole and Son is online verkrijgbaar via Luxury By Nature. Wilt u een staal aanvragen of het behang komen bekijken. Neem dan contact met ons op. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de andere behangen van Cole and Son.
      17-10-2013 13:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Copyright 2017 - Luxury By Nature