0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkels Open Op Do, Vr & Za

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Sanderson stoffen 'Lymington Damast' en 'Helene' nieuw bij Luxury By Nature Sanderson behang en stoffen introduceert: 'Lymington Damast' en 'Helene'

Het Engelse stoffen en behangmerk Sanderson introduceert twee nieuwe stoffencollecties. 'Lymington Damast' en 'Helene'. En natuurlijk verkrijgbaar via Luxury By Nature!

'Lymington Damast' is al jaren lang favoriet van klanten van Sanderson. De kleuren zijn nu vernieuwd zodat ze goed uitkomen in moderne interieuren. Daarnaast is er een aanvullend assortiment met zachte, neutrale tinten en moderne, diepe kleuren. Dankzij de halfgrote schaal van dit ontwerp, de zachte textuur en de duurzame kwaliteit is de 'Lymington Damast' stoffencollectie ideaal voor gebruik voor zowel gordijnen als bekleding.
 

Sanderson stof Helene

De Sanderson stof Helene is een collectie van acht satijnen weefstoffen, waaronder bloempatronen, damasten en abstracte patronen met een klassieke, symmetrische streep. De ontwerpen zijn beschikbaar in een selectie ingetogen kleuren en zijn alle geschikt voor gordijnen.
      17-10-2013 13:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Copyright 2017 - Luxury By Nature