0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zaterdag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Behang / ARTE Behang /

ARTE Carabao Behang

ARTE-Carabao-Behang

ARTE Carabao Behang: Camago en Casalian


ARTE Carabao behang is vanzelfsprekend verkrijgbaar via Luxury By Nature. Deze unieke collectie gemaakt van natuurlijke materialen bestaat uit in totaal twee verschillende dessins: Arte Camago en ARTE Casalian.  

Deze collectie maakt gebruik van de bast van de bananenboom, wat het een unieke structuur geeft. Daarna wordt het papier voorzien van een prachtige gekleurde lak laag. Très chique!

Beide behangen zijn met 91 cm extra breed. En wordt naar wens per strekkende meter(s) (lengte) afgesneden. 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een offerte. Als ARTE dealer helpen en adviseren wij u graag. Weergave:
 


Bezig met laden...

...


 

Over deze collectie: leuk om te weten


Voor de collectie Carabao trok Arte naar één van de meest exotische plaatsen ter wereld: de paradijselijke Filipijnen. Eén van de grootste natuurlijke rijkdommen van dit land is namelijk de bananenboom, en het is de bast van deze boom die gebruikt wordt voor deze unieke muurbekleding.

Deze exotische collectie dankt haar naam aan het Filipijnse nationale dier: de carabao of Aziatische waterbuffel. Een indrukwekkend beest met een karakteristieke kop, dat vaak wordt ingezet om de rijstvelden te bewerken. Ook Isla Carabao, één van de 7.107 eilanden die samen de Filipijnen vormen, werd naar dit dier vernoemd.

Het kappen van de bananenbomen die voor deze collectie worden gebruikt, is streng gereguleerd. Ze groeien rijkelijk in de Filipijnen, maar ze kunnen slechts drie keer vruchten krijgen. Daarna moeten ze gekapt worden zodat ze opnieuw kunnen groeien. De collectie Carabao wordt gemaakt uit de bast van de uitgebloeide bomen.

De collectie omvat twee dessins. Voor Camago worden brede repen schors tegen elkaar geplakt en met twee kleuren bewerkt, zodat de muurbekleding een mooi reliëf krijgt.

Bij Casalian worden smallere repen tussen fijne, gekleurde metaaldraad geweven. Beiden worden van begin tot einde met de hand gemaakt. Met deze muurbekleding creëert u dus niet alleen een exotische sfeer; u haalt ook een authentiek, handgemaakt kunstwerk in huis.

ARTE Carabao behang collectie, hier verkrijgbaar. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature