0
Winkelwagen
€ 0,00

Afhalen Bestellingen Kan Op Afspraak

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Behang / Zoffany Behang /

Zoffany The Muse Behang

Zoffany-The-Muse-Behang

Zoffany The Muse Behang Collectie



Zoffany The Muse behang collectie van Zoffany is geïnspireerd door de jaren twintig. De collectie bestaat uit een decadent assortiment van wandbekleding die een moderne stijl perfect combineert met prachtig vakmanschap en rijke materialen. Luxueuze art deco prints en een spannend kleurenpalet maakt het behang uit de The Muse collectie krachtig en een lust voor het oog!


Weergave:
 


Bezig met laden...

...

 


Volgens Peter Gomez, hoofd Design van Zoffany vertegenwoordigd 'The Muse' collectie het verhaal van een denkbeeldige muze, veel van de behangen zijn dan ook benoemd naar echte kunstenaars. Alles wat een muze aanraakt, wordt goud en vangt de verbeelding van de kunstenaar. De collectie is ontworpen met geraffineerde extravagantie en het gevoel van avontuur en decadentie. Een eigentijdse stijl waarbij de luxe van een hotelkamer gecombineerd wordt met vrouwelijkheid, organische vormen en figuratieve lijnen.

The Muse bestaat uit de volgende behangen: Conway, Darcy, Evelyn, Lustre Tile, Oblique, Oblique Mini, Oblique Raku, Seizo, Taisho Deco, Taisho Lotus, Wray. 
    



Elegantie, weelderig en sensueel: The Muse

The Muse biedt een kosmopolitische hotelluxe en symboliseert elegantie. Ook is er subtiel de sfeer uit het Verre Oosten te ontdekken. Opvallende ontwerpen, weelderig in zowel kleur als textuur, zijn betoverend en sensueel. Een weelderig palet van kleuren, voortgebouwd op eerdere collecties zoals 'Phaedra en 'Boleyn'. De kleuren verbinden alle recente collecties samen om een prachtig gelaagd interieur te creëren. 



Zoffany The Muse Behang collectie is hier online verkrijgbaar.


Copyright 2017 - Luxury By Nature