0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Behang /

Zinc Textile Behang

Zinc Textile Behang Papier Collectie


Origineel en vernieuwend, zo laat Engelse merk behang Zinc Textile zich het beste omschrijven. Met verlijdelijke urban ontwerpen, die er om vragen om aangeraakt te worden. Het team van designers haalt zijn inspiratie deels uit de fascinerende jaren 70 en 80. Een periode vol glamour. 

Naast Zinc behang is er ook de aanvullende Zinc Textile interieurstoffen collecties, die naadloos aansluiten op de behangpapiercollectie. Voor wie op zoek is naar metropolitan luxury is bij Zinc aan het juiste adres!Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Ontdek Zinc Textile Behang En Interieurstoffen In De Behangwinkel


Als Zinc Textile dealer kunnen wij de gehele collectie voor u bestellen. Wij hebben in onze interieurwinkel een aantal Zinc behangpapier ter inzage. U kunt in onze showroom iedere vrijdag en zaterdag terecht, waar we u met plezier de bijzondere collecties tonen. Komt een andere dag u beter uit? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

U kunt bij ons terecht voor de collecties Zinc Textile Surround en Glamorama.  

De website van de leverancier vindt u hier
Dit merk maakt deel uit van het internationale interieurstoffen huis Romo. 

 

Zinc Textile Behang ontdekt u bij ons online en in de winkel. 


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature