0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr, za én zo open!

Behang /

Schumacher

Schumacher Behang Papier Collectie

Het behangmerk Schumacher heeft een collectie van schitterende behangen gemaakt van papier en natuurlijke materialen. Zo is er raffia behangpapier, gemaakt van stro, sisal en riet. Als ook van bamboe.

Daarnaast heeft Schumacher ook rattan behang, waarbij stro, leder, sisal en riet worden gevlochten. Vergelijkbaar met rotan. 

Schumacher werkt veel samen met internationale designers. Zo heeft de internationale interieurontwerper Martyn Lawrence Bullard onlangs een schitterende behang- en stoffencollectie voor het merk ontworpen.

Schumacher behang bestellen

Wilt u Schumacher behang of stoffen bestellen? U kunt de collectie in onze showroom bekijken. Daarnaast helpen we u ook online, en kunt u ook via internet uw behang en stoffen bestellen


De website van de leverancier vindt u hier.

Schumacher heeft een ruime collectie van gekleurd raffia behang

Martyn Lawrence Bullard behang voor SchumacherBeoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Nieuw toegevoegd aan ons assortiment:

Fornasetti behang 2018