Behang /

Schumacher

Schumacher Behang Papier Collectie

Het behangmerk Schumacher heeft een collectie van schitterende behangen gemaakt van papier en natuurlijke materialen. Zo is er raffia behangpapier, gemaakt van stro, sisal en riet. Als ook van bamboe.

Daarnaast heeft Schumacher ook rattan behang, waarbij stro, leder, sisal en riet worden gevlochten. Vergelijkbaar met rotan. 

Schumacher werkt veel samen met internationale designers. Zo heeft de internationale interieurontwerper Martyn Lawrence Bullard onlangs een schitterende behang- en stoffencollectie voor het merk ontworpen.

Schumacher behang bestellen

Wilt u Schumacher behang of stoffen bestellen? U kunt de collectie in onze showroom bekijken. Daarnaast helpen we u ook online, en kunt u ook via internet uw behang en stoffen bestellen


De website van de leverancier vindt u hier.

Schumacher heeft een ruime collectie van gekleurd raffia behang

Martyn Lawrence Bullard behang voor Schumacher


0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel