0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zondag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Behang /

Papiers De Paris Behang

Papiers-De-Paris-Behang

Papiers De Paris Behang Collectie

Papiers De Paris behang is een Frans merk dat prachtige klassieke behangen ontwerpt en oude dessins van bijvoorbeeld Joseph Dufour et Cie digitaal geprint tot leven.
Stuk voor stuk zijn dit ontwerpen van high-end behang met schilderachtige achtergronden en decoratieve panelen. Al het behang wordt volledig in Frankrijk geproduceerd. Van het maken van het motief tot het drukken, alles wordt gerealiseerd in de Papiers de Paris werkplaats in het centrum van Frankrijk. We garanderen u een luxueuze kwaliteit, of het nu gaat om het soort papier, de gebruikte materialen de toegepaste kleuren en zelfs het vakmanschap.

De behangen uit de collectie van Papiers de Paris zijn in onze behangwinkel verkrijgbaar en te bestellen. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien.
Houdt u er rekening mee dat door het exclusieve karakter van deze collectie, de prijzen navenant zijn.
 
...


Papiers de Paris brengt Joseph Dufour et Cie behang tot leven


In samenwerking met internationale musea, landhuizen en kastelen krijgt Papiers de Paris toegang tot de meest bijzondere en geliefde oude en originele behangsels. Werken van Joseph Dufour et Cie, Jean Tholance, Joseph Fuchs en Dufour & Leroy zijn bekende namen uit die tijd. Met dessins die nog steeds tot de verbeelding spreken. Papiers de Paris heeft de originele werken gedigitaliseerd en kan op die manier het behang opnieuw tot leven wekken. Daarnaast is daarmee ook maatwerk mogelijk geworden.  

Een selectie van zorgvuldig geselecteerde werken van over de hele wereld vormen een inspiratiebron voor deze ontwerpen van unieke kwaliteit. De ontwerpen komen van museums, maar ook uit privé collecties. Ons doel is om u deze uitzonderlijke prachtige panelen aan te bieden van een perfecte kwaliteit. De panelen zijn ook op gewenste maat te maken zodat u een uniek muurschilderingsontwerp voor thuis kunt hebben!

 

Klassieke Behangsels Met Bekende Namen


De volgende klassieke behangsels zijn nog steeds geliefd en populair. Dankzij de techniek van nu kunnen de volgende ontwerpen weer tot leven worden gebracht en ook op uw muur worden aangebracht.
  • l' Eden  (Eden)
  • Le Brésil  (Brazil)
  • Vues d'Italie  (Early Views of Italy)
  • Voyages du Capitain Cook (Captain Cook's Travels)
  • Easter Scenes / Turkish Landscapes
  • Walk in the Park
  • Japanese Cherry Wallpaper
  • Chinese decoratieve panelen

Maatwerk is mogelijk. 

Papiers De Paris Behang Collectie ontdekt u hier.


Copyright 2017 - Luxury By Nature