0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Behang /

Papiers De Paris Behang

Papiers De Paris Behang Collectie

Papiers De Paris ontwerpt high-end behang met schilderachtige achtergronden en decoratieve panelen. Al het behang wordt volledig in Frankrijk geproduceerd. Van het maken van het motief tot het drukken, alles wordt gerealiseerd in onze werkplaats in het centrum van Frankrijk. We garanderen u een luxueuze kwaliteit, of het nu gaat om het soort papier, de gebruikte materialen de toegepaste kleuren en zelfs het vakmanschap.

De behangen uit de collectie van Papiers de Paris zijn in onze behangwinkel verkrijgbaar en te bestellen. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien.
Houdt u er rekening mee dat door het exclusieve karakter van deze collectie, de prijzen navenant zijn.
 
...


Een selectie van zorgvuldig geselecteerde werken van over de hele wereld zijn de inspiratiebron voor deze ontwerpen van unieke kwaliteit. De ontwerpen komen van museums, maar ook uit privé collecties. Ons doel is om u deze uitzonderlijke prachtige panelen aan te bieden van een perfecte kwaliteit. De panelen zijn ook op gewenste maat te maken zodat u een uniek muurschilderingsontwerp voor thuis kunt hebben!

Papiers De Paris Behang Collectie ontdekt u hier.


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature