0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

300 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di t/m zo open!

Behang /

Papiers De Paris Behang

Papiers De Paris Behang Collectie

Papiers De Paris behang is een Frans merk dat prachtige klassieke behangen ontwerpt en oude dessins van bijvoorbeeld Joseph Dufour et Cie digitaal geprint tot leven.
Stuk voor stuk zijn dit ontwerpen van high-end behang met schilderachtige achtergronden en decoratieve panelen. Al het behang wordt volledig in Frankrijk geproduceerd. Van het maken van het motief tot het drukken, alles wordt gerealiseerd in de Papiers de Paris werkplaats in het centrum van Frankrijk. We garanderen u een luxueuze kwaliteit, of het nu gaat om het soort papier, de gebruikte materialen de toegepaste kleuren en zelfs het vakmanschap.

De behangen uit de collectie van Papiers de Paris zijn in onze behangwinkel verkrijgbaar en te bestellen. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien.
Houdt u er rekening mee dat door het exclusieve karakter van deze collectie, de prijzen navenant zijn.
 
...


Papiers de Paris brengt Joseph Dufour et Cie behang tot leven


In samenwerking met internationale musea, landhuizen en kastelen krijgt Papiers de Paris toegang tot de meest bijzondere en geliefde oude en originele behangsels. Werken van Joseph Dufour et Cie, Jean Tholance, Joseph Fuchs en Dufour & Leroy zijn bekende namen uit die tijd. Met dessins die nog steeds tot de verbeelding spreken. Papiers de Paris heeft de originele werken gedigitaliseerd en kan op die manier het behang opnieuw tot leven wekken. Daarnaast is daarmee ook maatwerk mogelijk geworden.  

Een selectie van zorgvuldig geselecteerde werken van over de hele wereld vormen een inspiratiebron voor deze ontwerpen van unieke kwaliteit. De ontwerpen komen van museums, maar ook uit privé collecties. Ons doel is om u deze uitzonderlijke prachtige panelen aan te bieden van een perfecte kwaliteit. De panelen zijn ook op gewenste maat te maken zodat u een uniek muurschilderingsontwerp voor thuis kunt hebben!

 

Klassieke Behangsels Met Bekende Namen


De volgende klassieke behangsels zijn nog steeds geliefd en populair. Dankzij de techniek van nu kunnen de volgende ontwerpen weer tot leven worden gebracht en ook op uw muur worden aangebracht.
  • l' Eden  (Eden)
  • Le Brésil  (Brazil)
  • Vues d'Italie  (Early Views of Italy)
  • Voyages du Capitain Cook (Captain Cook's Travels)
  • Easter Scenes / Turkish Landscapes
  • Walk in the Park
  • Japanese Cherry Wallpaper
  • Chinese decoratieve panelen

Maatwerk is mogelijk. 

Papiers De Paris Behang Collectie ontdekt u hier.


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Wij zijn Luxury By Nature, een luxe interieurwinkel, webshop én wij realiseren tevens interieurprojecten. Bij ons wordt u geadviseerd door interieurontwerpers met liefde voor het vak!

Van al het moois dat we tegenkomen op internationale beurzen stellen we persoonlijk een collectie samen. Van de meest prachtige stoffen ontwerpen we onder eigen label sierkussens en lampenkappen. Onze collectie bestaat o.a. uit luxe woonaccessoires, behang, stoffen, meubels, verlichting en vloerkleden van de meest exclusieve merken. Van een kleuradvies en meubelplan tot een lichtplan en totaal interieurplan; u kunt bij ons terecht voor kleine en grote interieurprojecten!

Het is een feit! Luxury By Nature opent morgen een tweede winkel op Amsterdam IJburg. Vanaf zaterdag 15 juni kunt u ook in de Luxury By Nature Boutique terecht, onze nieuwe aanwinst. Een winkel waar Paints, Lifestyle en de leukste Gifts samenkomen. Buiten echte must-have woonaccessoires vindt u hier ook verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! In de webshop vindt u al een aantal items, te herkennen aan het Boutique label.

Vriendelijke groet,


Contact

Telefoon:
winkel:

+31 (0)20 - 303 10 42
webshop / kantoor:
+31 (0)20 - 221 35 34
boutique:
+31 (0)20 - 303 26 52
 

Adres:
Luxury By Nature
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Luxury By Nature Boutique
IJburglaan 1359
1087 JJ  AMSTERDAM
tel: 020 303 26 52

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature