0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Behang /

Missoni Home Behang

Missoni Home Behang Papier CollectieMissoni Home behang papier Collectie 1 is een prachtige behang collectie die in het interieur van de Missoni Home liefhebber natuurlijk niet mag ontbreken! De dessins zijn de perfecte aanvulling op uw interieur en beslaat uiteenlopende dessins die zo kenmerkend zijn voor dit prachtige internationale merk.Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

...


 

Missoni Wallcovering

 

Wallcoverings01 MissoniHome è una collezione che completa la già ampia e storica offerta di MissoniHome - con una moltitudine di colorate e dedicate proposte per decorare le pareti degli interior.

Wallcoverings01 MissoniHome is a collection that completes Missoni Home's already broad and historic line - with a multitude of colorful proposals dedicated to interior wall decoration. At last, walls dress themselves in Wallcoverings MissoniHome!

 

Missoni Home Behang ontdekt u hier.


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature