0
Winkelwagen
€ 0,00

Afhalen Bestellingen Kan Op Afspraak

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Behang / ELITIS Behang /

ELITIS Kosa Silk Behang Collectie

ELITIS-Kosa-Silk-Behang-Collectie

ELITIS Kosa Silk Behang (Soie Changeante Collectie)


ELITIS Kosa Silk behang heeft een prachtige ruwe zijde structuur uitgevoerd in vinyl. Daarmee is dit behang behalve heel erg mooi, ook nog eens extra praktisch. 

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
ELITIS Kosa Silk Behang 01
ELITIS Kosa Silk Behang 01 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 02
ELITIS Kosa Silk Behang 02 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 10
ELITIS Kosa Silk Behang 10 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 11
ELITIS Kosa Silk Behang 11 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 12
ELITIS Kosa Silk Behang 12 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 20
ELITIS Kosa Silk Behang 20 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 21
ELITIS Kosa Silk Behang 21 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 22
ELITIS Kosa Silk Behang 22 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 30
ELITIS Kosa Silk Behang 30 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 31
ELITIS Kosa Silk Behang 31 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 40
ELITIS Kosa Silk Behang 40 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 41
ELITIS Kosa Silk Behang 41 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 42
ELITIS Kosa Silk Behang 42 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 50
ELITIS Kosa Silk Behang 50 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 51
ELITIS Kosa Silk Behang 51 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 52
ELITIS Kosa Silk Behang 52 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 53
ELITIS Kosa Silk Behang 53 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 60
ELITIS Kosa Silk Behang 60 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 61
ELITIS Kosa Silk Behang 61 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 62
ELITIS Kosa Silk Behang 62 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 70
ELITIS Kosa Silk Behang 70 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 72
ELITIS Kosa Silk Behang 72 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 80
ELITIS Kosa Silk Behang 80 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 81
ELITIS Kosa Silk Behang 81 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Behang 82
ELITIS Kosa Silk Behang 82 is een vinyl behang met de structuur van zijde. Daarmee is dit zijden behang uitgevoerd in vinyl extra praktisch.
ELITIS Kosa Silk Metal Behang 90
ELITIS Kosa Silk Metal Behang 90 heeft de structuur van zijde op een metallic folie. Geeft een exclusieve touch aan elke ruimte. Uitgevoerd in vinyl dus...
ELITIS Kosa Silk Metal Behang 91
ELITIS Kosa Silk Metal Behang 91 heeft de structuur van zijde op een metallic folie. Geeft een exclusieve touch aan elke ruimte. Uitgevoerd in vinyl dus...

ELITIS Kosa Silk behang is hier online verkrijgbaar in diverse kleuren. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature