Behang /

Flamant Behangpapier x

Flamant Behangpapier CollectieOntdek de tijdloze collectie Flamant behang papier hier online en in onze winkel. Een serie klassieke, doch eigentijdse dessins tot stand gekomen in samenwerking met ARTE. Rijk aan detail en karakter. 

In de afgelopen 10 jaar zijn er verschillende collecties ontwikkeld. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we dit behangpapier per collectie voor u onder gebracht. Flamant Behangpapier En ARTE, Een Geslaagde Samenwerking


Flamant behangpapier is inmiddels Alweer meer dan 10 jaar geleden deed het Belgische Flamant een beroep op ARTE om een behangcollectie te ontwerpen met de klasse en uitstraling die dit interieurmerk eigen is.


Van bij het begin bleek Flamant – The Wallpaper Collection een ongekend succes, en intussen heeft deze samenwerking tot maar liefst 9 collecties geleidt.
 

Aan de wieg van het familiebedrijf Flamant stonden de drie broers Alex, Geo en Jacques. Ze breidden daarmee de antiekzaak van hun vader uit, met als doel antieke meubels en decoraties te herinterpreteren in een hedendaagse uitvoering.
De ziel van het merk werd een smaakvolle mix tussen heden en verleden.

Doorheen de jaren groeide Flamant uit tot een internationaal gekend en gerespecteerd merk. Vandaag heeft het bedrijf concept stores in verschillende uithoeken van de wereld – maar het blijft trouw aan zijn originele waarden: authenticiteit, harmonie en gastvrijheid.

Ook de Flamant behangpapier Collecties dragen deze waarden uit. Centraal staan de natuurlijke, kwaliteitsvolle materialen, subtiele patronen en rijke, warme kleuren.

 

 

Achtergrondinformatie Flamant Behangpapier Collectie i.s.m. ARTENever change a winning team. Want het is niet de eerste keer dat Arte en Flamant samen iets nieuws op de markt brengen dat prompt een succes blijkt. Dat is ook het geval voor Flamant Suite 6 - Refined Structures. De collectie is klassiek, traditioneel, verfijnd, polyvalent – zoals we het van dit duo gewend zijn. En toch weer nét dat tikkeltje anders dan anders, waaruit je zo kunt opmaken dat ze de trends met argusogen in de gaten houden en er telkens weer een unieke interpretatie aan geven. Zonder te breken met de gekende Flamant-stijl.

De collectie Flamant Suite IV - Refined Structures is meteen een schot in de roos. Deze muurbekleding is geïnspireerd op tweed, je weet wel, die typische, warme wollen en grof geweven stof die zo kenmerkend is voor de populaire Engelse stijl. Tweed is even British als een dubbeldekker, een telephone booth of een uitgebreide afternoon tea. De stof wordt op een speciale manier verweven, waardoor de kleding die ervan gemaakt wordt bijzonder water- en windwerend is.

Traditioneel en stijlvol: Tweed, Chevron en Sergé 


In deze collectie zitten drie verschillende prints. Alle drie geïnspireerd op tweed. Het eerste motief, Flamant behang Tweed is de klassiek gestippelde variant en je ziet er als het ware de draadjes in zitten. Je voelt ook het reliëf, alsof je een stukje stof betast.
De tweede print - het Flamant Sergé behangpapier - lijkt schuin geweven, eveneens een klassieke tekening. Denk maar aan een traditionele wintervest voor mannen of jeans.
En als laatste is er nog een variant met visgraatmotief; een herringbone, noemen de Engelsen het zelf. Dit is het behangpapier Flamant Chevron.
 

Zacht en tijdloos!


Het klinkt erg klassiek allemaal, en dat is het natuurlijk ook wel, maar het is verbazend hoe ‘bruikbaar’ en tijdloos deze collectie is. De motieven zijn rustig, bijna effen en daardoor ideaal, ook voor minder grote ruimten. Het kleurenpalet is al even ingetogen, met enkel zachte, warme en eerder klassieke tonen. Het resultaat ziet er werkelijk uit als tweed en dat maakt dat je er ook dat tactiele aspect bij krijgt. Flamant Suite 6 - Refined Structures is beslist een blijver!

Ontdek Flamant Behangpapier Suite 6 hier online, of kom naar onze winkel. 

Ontdek Flamant behangpapier hier!

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel