0
Winkelwagen
€ 0,00

Gratis verzonden boven de € 350

NIEUW: Little Greene Verf!

2 échte winkels! Kom langs!

Behang / ELITIS Behang /

ELITIS Her Majesty Zijden Behang

ELITIS Her Majesty Zijden Behang - Kandy Behangpapier CollectieHet ELITIS Her Majesty zijden behang is al jaren een van de meest geliefde behangpapieren uit de collectie van ELITIS.
Het Her Majesty behang is een rijk embossed vinyl behang met de textuur van ruwe zijde behang.

Afkomstig uit de Elitis Kandy behangpapier collectie en leverbaar in maar liefst 27 kleuren, zodat er altijd een kleur tussen zit, die past in uw interieur!

Overigens heeft ELITIS speciaal voor de projectmarkt ook een versie van het Her Majesty behang ontwikkeld geschikt voor hotels, restaurants, kantoren, spa's en openbare ruimtes. Deze speciale variant vindt u hier.  Weergave:
 


Bezig met laden...
Zijde Behang Her Majesty .
Zijde behang ELITIS Her Majesty - Kandy Collectie Het ELITIS Her Majesty behangpapier is een embossed vinyl behang met een de textuur en structuur van...
Zijde Wandbekleding ELITIS Her Majesty .
ELITIS Her Majesty Behang Het ELITIS Her Majesty behangpapier is een embossed vinyl behang met een de textuur en structuur van zijde, nog beter en mooier...
ELITIS Her Majesty .
Zijde behang ELITIS Her Majesty - Kandy Collectie Pure luxe, dat is het behang ELITIS Her Majesty met de look and feel van zijde. Embossed vinyl vormt de...

... 

Zijden Behang Papier ELITIS Her Majesty, Extra Sterk!Het zijde behang papier Her Majesty ELITIS is uitgevoerd in vinyl, wat maakt dat het goed schoon te houden is. En bovendien tegen een stootje kan, ten opzichte van behang gemaakt van echte zijde. Niet zo gek dat veel van onze klanten het Her Majesty behang toepassen in bijvoorbeeld een keuken, in de gang of bij een trap. Omdat dit vaak plekken zijn die kwetsbaar zijn wanneer men echt zijden behang wil toepassen. Het zijden behang ELITIS Her Majesty is dus extra sterk. En bijna overal toepasbaar. 


Wist u trouwens dat dit behangpapier extra breed is? Maar liefst 1 meter! En 10 meter lang!
A fine shantung silk that is more natural than the real thing, one colour, timeless and quite simply beautiful. Available in a palette of iridescent and sparkling single colours.


ELITIS Her Majesty zijden behang vindt u hier!


Copyright 2017 - Luxury By Nature