0
Winkelwagen
€ 0,00

Mooiste collectie behang en stoffen

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Behang / ELITIS Behang /

ELITIS Nomades Behang

ELITIS Nomades Behang


De collectie ELITIS Nomades behang omvat o.a. de dessings Sari en Pâna. Twee rijke vinylbehangen, afgeleid van natuurlijke materialen. 

Zo is het behangpapier Sari afgeleid van handgeweven zijde, in verticale banen verwerkt. Pâna daarentegen heeft een structuur van gedroogde en gekleurde palm bast, teruggebracht tot stroken. Die in horizontale banen zijn gelegd.

Deze collectie is gemaakt om thuis toe te passen, maar is ook zeer geschikt om toe te passen voor hotel inrichting, restaurant en café (horeca). Omdat het tegen een stootje kan en zich goed laat schoonmaken. 

Aanvullend zijn er nog de twee paneel behangen Bahia Blanca en Tangka.Weergave:
 


Bezig met laden...

...

 

ELITIS Behang Kopen
 

 

Het ELITIS behang van het Franse behangmerk is over de hele wereld bekend. En vanaf heden kunt u ELITIS behang ook bij Luxury By Nature bestellen. Een overgroot deel van de collectie vindt u inmiddels in onze winkel, waar we u met plezier van advies voorzien. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Uiteraard kunt u het Elitis behang ook online bestellen in onze webshop. Als u twijfelt over de juiste kleur kunt u ook een behangstaal aanvragen zodat u de kleur thuis op uw gemak kunt bekijken.
 

 

ELITIS Nomades behang ontdekt u hier.


Copyright 2017 - Luxury By Nature