Behang /

De Gournay

Behang De Gournay


Het behang- en stoffenhuis De Gournay is beroemd over de hele wereld. En terecht!

Het behang wordt in China door ambachtslieden met de hand geschilderd en gekleurd. Een werk gedaan door kunstenaars.  

De collectie is onderverdeeld in 4 verschillende categorieen: chinoiserie, de Japanse en Koreaanse collectie, panorama behang, de eclectic collection en de plains.

Het behangpapier van De Gournay is er in vele kleuren, patronen en maten. Als De Gournay dealer kunnen we behang voor u bestellen.
Kom naar onze winkel voor meer informatie.    


 


Bezig met laden...

Handbeschilderd Panorama Behang De Gournay

 
...
 

Meer informatie over De Gournay Behang? Of bestellen?


Kom naar onze winkel voor meer informatie. Zodat we u de collectie kunnen tonen en de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij helpen en adviseren u graag over dit prachtige Engelse behangmerk dat nog op ambachtelijke wijze handgeschilderd behangpapier maakt. Ook kunt u dit behang bij ons bestellen. 

De website van De Gournay vindt u hier

Houd er rekening mee dat dit behang hand beschilderd is, en daarmee kostbaar.  Om u een idee te geven, het start met 750 euro per baan, van 90 cm breed en 2 meter 74 hoog.

Een goed alternatief vindt u wellicht hier. Met klassiek hand geprint papier.
 

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel