0
Winkelwagen
€ 0,00

Gratis verzonden boven de € 350

NIEUW: Little Greene Verf!

Allebei de winkels di t/m zo geopend!

Behang /

CMO Paris Behang

CMO Paris Behang CMO Paris behang is een bijzonder exclusief behang merk, dat hoofdzakelijk gebruik maakt van natuurlijke materialen als leer / leder, nepali hennep, raffia van bananenblad en raffia van zeegras. Schitterende natuurlijke materialen die met de hand worden geweven tot één geheel. ...


 

Hand Geweven Behang Met Natuurlijke Materialen


De vezels en andere natuurlijke materialen die CMO Paris voor haar behang gebruikt wordt vooraf - streng voor streng - met de hand en het blote oog geselecteerd. En alleen de bijzondere exemplaren komen in de uiteindelijke muurbekleding terecht.

Dat dit vervolgens tot een hand geweven behang leidt, zal u niet verbazen. Per dag kan men hoog uit één à twee meter muurbekleding maken. En omdat dit een tijdrovend karwei is, heeft dit hand geweven behang met natuurlijke materialen ook een bepaalde prijs.
 

Meer dan 20 Jaar Ervaring En Te Vinden Op de Mooiste Locaties


Het merk CMO kan terugkijken op jarenlange ervaring met het maken en ontwikkelen van muurbekleding. Het zal u dan ook niet verbazen dat CMO inmiddels op zeer uiteenlopende locaties in de wereld de wand versiert. Van het zakendistrict in Tokyo tot aan Place Vendôme.  

 

Combineer Dit Behang Met Stoffen Voor Vouwgordijnen of Roman Blinds


Behalve muurbekleding kunt u bij CMO Paris ook terecht voor schitterende stoffen. Vanzelfsprekend ook gemaakt van natuurlijke materialen. De collectie omvat schitterende gordijnstoffen en stoffen geschikt voor het maken van roman blinds. In onze interieurwinkel hebben we de collectie in huis en laten we u graag interessante tijdloze combinaties zien. 


CMO Paris behang is hier online verkrijgbaar en in onze behangwinkel.  


Copyright 2017 - Luxury By Nature

Christmas Celebrations
Luxury By Nature & Luxury By Nature Boutique
zaterdag 14 december 10:00 - 18:00
zondag 15 december 12:00 - 17:00