Behang /

Black Edition

Black Edition Behang Papier Collectie


Het behang van Black Edition biedt exclusieve collecties die stuk voor stuk elegant en eigentijds zijn. Ontwerpen voor wie graag residentieel en mondain woont. Daarom vindt u in de behangcollecties van Black Edition uiteenlopende glamoureuze en verleidelijke structuren, met gebruik van vernieuwende technieken in gewaagde, moderne luxe kleurcombinaties. Altijd klaar om te verrassen! 

Behang Black Edition Bestellen


De collecties Black Edition behang hebben wij ter inzage in onze behangwinkel (Amsterdam Ijburg), waar we u deze bijzondere behangen met plezier laten zien.
Zo kunt bij ons terecht voor de collecties Black Edition Astratto Wallcoverings, Xanthina en Desire by Jessica Zoob.

Iedere vrijdag en zaterdag zijn wij geopend. Komt een andere dag u beter uit? Neem dan via het contactformulier contact met ons op voor het maken van een afspraak. Als Black Edtion dealer adviseren wij u graag.

Daarnaast kunt u binnenkort hier ook online terecht.  

De website van de leverancier vindt u hier. Dit merk maakt deel uit van het internationale interieurstoffen huis Romo. 


0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel