0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Behang /

Black Edition Behang

Black Edition Behang Papier Collectie


Het behang van Black Edition biedt exclusieve collecties die stuk voor stuk elegant en eigentijds zijn. Ontwerpen voor wie graag residentieel en mondain woont. Daarom vindt u in de behangcollecties van Black Edition uiteenlopende glamoureuze en verleidelijke structuren, met gebruik van vernieuwende technieken in gewaagde, moderne luxe kleurcombinaties. Altijd klaar om te verrassen! 

Behang Black Edition Bestellen


De collecties Black Edition behang hebben wij ter inzage in onze behangwinkel (Amsterdam Ijburg), waar we u deze bijzondere behangen met plezier laten zien.
Zo kunt bij ons terecht voor de collecties Black Edition Astratto Wallcoverings, Xanthina en Desire by Jessica Zoob.

Iedere vrijdag en zaterdag zijn wij geopend. Komt een andere dag u beter uit? Neem dan via het contactformulier contact met ons op voor het maken van een afspraak. Als Black Edtion dealer adviseren wij u graag.

Daarnaast kunt u binnenkort hier ook online terecht.  

De website van de leverancier vindt u hier. Dit merk maakt deel uit van het internationale interieurstoffen huis Romo. 

 

Black Edition Behang ontdekt u bij ons online en in de winkel.
Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature