0
Winkelwagen
€ 0,00

Mooiste collectie behang en stoffen

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Behang / ARTE Behang /

ARTE Horizons Behang

ARTE-Horizons-Behang

ARTE Horizons Behang


ARTE Horizons behang collectie is een behangpapier bekleed met luxe stof. Leverbaar in verschillende soorten textiel behang. Wordt voor u per rol op maat gesneden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, of kom langs om het behangboek in onze behangwinkel te bekijken. Als Arte dealer helpen we u graag.Weergave:
 


Bezig met laden...

...


 

Textiel Behang Arte Horizons


Ontdek bij Luxury By Nature het nieuwe Arte behangpapier Horizons. In onze winkel in te zien. En u kunt het Arte behang uit de collectie Horizons hier ook online kopen. 

Hebt u vragen of wilt u een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag. 
 

Over Arte Horizons Behang papier 

“De horizon benadrukt het oneindige” Victor Hugo.

“Horizontale” stalen waren voor het eerst te zien bij Omexco. Zo stelde de fabrikant als eerste voor om de muurbekleding horizontaal aan te brengen. Goed voor nieuwe perspectieven, nieuwe decoratiemogelijkheden, unieke en verrassende visuele resultaten ...

De nieuwe collectie behang Arte “Horizons” combineert linnenvezels, bedrukte viscosevezels, chenillevezels en matte/ glanzende geverfde viscosevezels.

Een grote variatie aan materialen dus, met elk hun specifieke kenmerken en bijzondere aspecten. Eerder “ruw” en mat linnen, bedrukte viscose met subtiele en zijdezachte nuances in dezelfde schakering, zachte en weelderige chenille, en matte/glanzende geverfde vezels die het licht met een wisselende intensiteit weerkaatsen.

Elk materiaal is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog: van scharlaken- tot bordeauxrood; van raffia tot fel-, goud- en strogeel; van crèmekleur tot greige; van muntgroen tot anijs- en jadegroen; van kwartsroze tot parelmoer; van rookgrijs tot mist- en parelgrijs; van nachtblauw tot bosbes- en leisteenblauw; van indigoblauw tot donker turkoois; van lavendelpaars tot amethist.

Alle muurbekledingen hebben een basislaag van vlies. De referenties in viscosevezels zijn 90 cm breed en die in linnen- en chenillevezels 91 cm breed.

ARTE Horizons behang collectie, hier te koop.


Copyright 2017 - Luxury By Nature

COVID 19 Update


Onze winkels en webshop zijn geopend.
Bestellingen lopen gewoon door. 


Behangstalen zijn te bestellen van de volgende merken:
♦ ARTE     ♦ ELITIS
♦ Cole & Son     ♦ Tissage Mahieu
♦ Mind the Gap     ♦ Dutch Wall Textile (DWC)

Van andere merken zijn tijdelijk geen staaltjes te bestellen.
Bekijk deze collectie in onze winkel.