0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zaterdag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Behang / ARTE Behang /

ARTE Enigma Behang

ARTE-Enigma-Behang

ARTE Enigma Behang 3D


Ontdek hier het 3D ARTE Enigma Behang. Een nieuwe collectie unieke moderne abstracte 3D behang patronen. Weergave:
 


Bezig met laden...

...Wie aan muurbekleding denkt, denkt natuurlijk spontaan aan papier of vliesbehang. Maar met deze unieke collectie, behang Arte Enigma, gooit Arte het weer over een heel andere boeg. En zelfs al heb je misschien al wel eens textiel aan de muur gezien, dit is toch weer net iets geraffineerder. 

Het bijzondere eraan zit ‘m in de techniek. Het team van ontwerpers bij ARTE is altijd al koploper geweest in het bedenken van nieuwe kleuren en het gebruik van de nieuwste materialen en de nieuwste procedés. Zoals hier, met de techniek van thermoforming. Het was ARTE die dit technische hoogstandje tot zijn recht liet komen met de collectie Intrigue. Eclipse en Enigma zijn daar waardige opvolgers van. 
  

Driedimensionaal Behang (3D) Arte


De term 3D behang op zich geeft al een hint van dit exclusieve productieproces. Bij thermoforming wordt er door middel van warmte een bepaalde vorm in stof geperst. De vorm is blijvend, terwijl het materiaal soepel en aaibaar blijft. Zo krijg je in één vloeiende beweging een driedimensionale muurbekleding.

De speciale collectie Arte Enigma telt drie verschillende dessins en drie soorten stof. Een matte stof, een stof met een satijnglans en een stof met een suède look. Elk van de dessins in het boek heeft zijn eigen kleuren.

Het eerste motief, behang Arte Flex, bestaat uit hoekige, geometrische blokjes. Neem je er afstand van, dan verkleinen de blokjes en vormen ze samen een strak en ‘heuvelachtig’ decor. Het reliëf komt nog sterker tot uiting dankzij de subtiel glanzende stof. Flex is verkrijgbaar in een gewaagd geel, donkergoud, in titaniumgrijs of donkerblauw.

Aaibaar behang

Iets klassieker qua dessin, maar even gewaagd, is het behang Arte Charm. Een damastmotief dat met dezelfde creativiteit en zorg in de stof geperst is. Dit dessin is vrij groot, maar geen detail werd over het hoofd gezien. De sierlijke lijnen hebben een grote aantrekkingskracht. Charm bestaat in vijf kleuren: taupe, donkerbruin, koningsblauw, fuchsia en grijs.

Het behang Arte Select is wellicht het duidelijkste voorbeeld van driedimensionaliteit. Hier ziet u een patroon dat, als echte tegels, uit de muur lijkt te komen. De aangeklede muur is verre van vlak want hier en daar springen de tegels eruit. Speels, maar met een vast ritme. De laatste verrassing is de materiaalkeuze.Voor Select viel de keuze op een stof met een suède look. Door dit materiaal krijg je ook weer intrigerende nuances in kleurintensiteit. Select is verkrijgbaar in zes warme, natuurlijke tinten: ecru, roest, bruin, goudgroen, lichtgrijs en een donkere aubergine tint.

Geluiddempend en Akoestiek Behang

De collectie behang Arte Enigma heeft nog een ander pluspunt. Door de combinatie van de gebruikte materialen heeft deze muurbekleding een positieve invloed op de akoestiek in de behangen ruimte: ze is geluiddempend. Zo zullen in een grote ruimte de stemmen meteen gedempt klinken. En omdat deze collectie uit soepel materiaal bestaat, is het ook een dankbaar product om minder fraaie muren meer stijl te geven. Bovendien kan het perfect dienen voor plafonds of scheidingswanden! 

De collectie Enigma is verkrijgbaar op afsnijding en naargelang het gekozen motief verschillend in breedte.

 

ARTE Enigma Behang ontdekt u online of in de winkel.


Copyright 2017 - Luxury By Nature