0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zaterdag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Behang / ARTE Behang /

ARTE Eclipse Behang

ARTE-Eclipse-Behang

ARTE Eclipse Behang 3D


ARTE Eclipse behang is een luxe en rijk driedimensionaal behang. De collectie textiel behang heeft diverse grafische motieven met diepte. Allemaal in de kleurstelling zwart en wit.

Dit behang gaat is extra lang en wordt per baan voor u afgesneden. Getoonde prijs is per meter (lengte). Wij zijn Arte dealer en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Weergave:
 


Bezig met laden...

...


 

Driedimensionaal Behang Arte Eclipse (3D)Na aanleiding van de zeer succesvolle driedimensionale behangpapier collectie Arte Intrigue komt dit zelfde Belgische behangmerk nu met het 3D behang Arte Eclipse. Een nieuwe serie van schitterende zachte wandbekleding uitgevoerd in zwart en wit. 

De behang collectie Arte Eclipse komt voort uit een een nieuw proces dat we thermoforming noemen. Zoals het woord al enigszins aangeeft, wordt er door middel van warmte een vorm in de stof geperst. Door het verwarmen van de stof, krijgt ze een mooie satijnglans die de lichtinval reflecteert. Fascinerend om te zien, onweerstaanbaar om aan te raken. Zo krijg je ook nog eens een boeiend spel van vlak en reliëf, licht en donker, glanzend en mat.
  

Arte Driedimensionaal Behang (3D)

 

Vertrouwde motieven

Drie motieven uit deze collecties zagen we eerder in de collectie Arte Intrigue. Het eerste – behang Arte Rosace – bestaat uit driehoekjes in reliëf die aan de geometrische vormen van origami doen denken.
Een volgend vertrouwd dessin is het behang Arte Caisson dat – en dat zal u niet verbazen als u het ziet – duidelijk geïnspireerd is op een klassieke Franse paneeldeur. Het patroon Arte Feuillage toont dan weer een heel ander karakter. Hier stond de natuur model, met een mooi en soepel spel van bladmotieven.
 

Nieuwe dessins

Het eerste nieuwe motief, behang Arte Flex, is een samenspel van geometrische vormen, die samen een mooi, optisch uitdagend patroon vormen. Door het reliëf komt de muur tot leven.

Een evergreen qua tekening, is behang Arte Charm. Een elegant damastmotief met prachtige details. De sierlijke lijnen ervan combineren bijvoorbeeld mooi met strak en modern designmeubilair.Als u er het lef voor hebt, tenminste. Maar het behang Charm komt ook in een klassiek interieur volledig tot zijn recht.

Derde en laatste nieuwe print is het behang Arte Select. In dit dessin zien we een spel van gekantelde tegels, dat elke muur tot leven brengt. Een topper en succesmotief, die speelse tegels. Dat durven we nu al zeggen.Waarom? Omdat het werkelijk alles heeft. Het is leuk, mooi, speels, ritmisch, een beetje stoer en bijzonder veelzijdig. Geschikt voor klassieke en moderne interieurs.
 

Arte Eclipse Black & White


De naam van deze behangpapiercollectie – Eclipse – is niet toevallig gekozen. Hij verwijst naar het astronomisch verschijnsel, waarbij één hemellichaam tijdelijk in de schaduw komt te staan van een ander. De naam Eclipse past dus perfect bij deze collectie omdat elke referentie slechts in twee kleuren verkrijgbaar is. In zwart of in wit. No twilight zone dus.Twee niet-kleuren als je wilt, elkaars tegenpolen ook, maar eeuwig in trek.Wit, de kleur van de onschuld, is in feite de optelsom van alle kleuren uit het zichtbare gedeelte van het spectrum. Zwart daarentegen is het resultaat van het ontbreken van licht. En toch zijn beide ‘kleuren’ de ideale mix & match en vandaar ook voor altijd, winter en zomer, aanwezig in het mode- en interieurbeeld.
 

Geluiddempend en akoestiek

De collectie Eclipse heeft nog een ander pluspunt. Door de combinatie van de gebruikte materialen heeft deze muurbekleding een positieve invloed op de akoestiek in de behangen ruimte. Zo zullen in een grote ruimte de stemmen meteen gedempt klinken. Doordat de collectie Arte Eclipse uit soepel materiaal bestaat, is het ook een dankbaar product om minder fraaie muren meer stijl te geven. Of het plafont. 

Het behang Arte Eclipse is verkrijgbaar op afsnijding en naargelang het gekozen motief verschillend in breedte. Arte Rosace is 1,26 m breed, Arte Caisson is 1,23 m breed.

ARTE Eclipse Behang Collectie, hier verkrijgbaar. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature