0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zaterdag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Behang / ARTE Behang /

ARTE Brooklyn Tins Behang

ARTE-Brooklyn-Tins-Behang

Arte Brooklyn Tins Behang by Merci (NLXL)


ARTE Brooklyn Tins behang is een super realistisch fotobehangpapier geinspireerd op de oude verweerde NY plafondtegels die zijn te vinden in het hippe Parijse warenhuis Merci, NLXL. 
Dit behang is stoer en elegant tegelijk. En leverbaar in 8 verschillende kleuren en patronen.Weergave:
 


Bezig met laden...

...

Merci Tegelbehang Arte Brooklyn Tins en Ceilingpapier (NLXL)


Het tegelbehangpapier Arte Brooklyn Tins & Ceilingpaper vindt zijn oorsprong bij het Parijs warenhuis MERCI. Een combinatie van een winkelconcept, waar ook drie cafés en een paar restaurants aan gekoppeld zijn.
Alles is er nogal vintage, ook de inrichting en de spullen die je er kunt kopen. Blikvanger is de opvallende tinnen tegel toonbank die er staat. Er gaat geen dag voorbij of mensen maken er foto’s van. Het zijn deze tinnen plafondtegels en muurtegels, die ook in bijvoorbeeld NY nog wel tegenkomt, die de inspiratie vormde voor dit behang.  

Het ARTE Brooklyn Tins Behang & Ceilingpaper van Merci en NLXL is een vliesbehang dat erg gemakkelijk aan te brengen is. Het is bovendien afwasbaar. Deze collectie telt acht designs. Is 10 m lang en 49 cm breed.
Dit behang heeft geen echt patroon en er zitten geen herhalingen in.
 

Wist u dat: Arte Brooklyn Tins tegelbehang

 

Alternatief voor pleisterwerk


Tinnen plafondplaten, want dat is wat je in deze collectie ziet, waren erg populair in het Amerika van de 19de eeuw. Tussen 1890 en 1930 waren er maar liefst 45 fabrieken die dergelijke plafondplaten maakten. De meeste waren gevestigd in Ohio, Pennsylvania en New York. Het waren tinnen platen, waar een motief in gepreegd werd. Daarna werden ze beschilderd. Ze moesten dienen als goedkoop alternatief voor handgemaakt of gesculpteerd pleisterwerk dat in Europese huizen gebruikt werd.

Amerikaanse plafonds

Brooklyn Tins Wall & Ceilingpaper is geïnspireerd op die vroegere Amerikaanse plafonds. En geef toe, ze zijn ‘levensecht’. Aan de motieven zie je dat ze ‘oud’ zijn en bij de meeste zie je onef-fenheden, afgebladderde verf en sporen van vocht en roest. De meeste varianten zijn vrij licht van kleur – dat moest ook zo, want interieurs waren vroeger vrij donker. Beige, roomwit, zandkleur en lichtgrijs en verder twee lieflijke pasteltinten, babyroze en pistachegroen. De twee donkere varianten springen eruit, temeer omdat één ervan nog een extraatje van goudglans gekregen heeft.

Prachtproduct

“We moesten iets doen met dit prachtproduct. Brooklyn Tins Wall & Ceilingpaper wordt gegarandeerd een topper!”, zeggen ze bij MERCI. Brooklyn Tins Wall & Ceilingpaper is vliesbehang dat erg gemakkelijk aan te brengen is. Het is bovendien afwasbaar. Deze collectie telt acht referenties, is 10 m lang en 49 cm breed. Deze muurbekleding heeft geen echt patroon en er zitten geen herhalingen in. Je hebt dus ook nooit verlies. De rollen zijn natuurlijk wel identiek.
Met dank aan NLXL!

Arte Brooklyn Tins Behang by Merci(NLXL)


Copyright 2017 - Luxury By Nature