0
Winkelwagen
€ 0,00

Mooiste collectie behang en stoffen

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Behang / ARTE Behang /

ARTE Cameo Behang Collectie

ARTE-Cameo-Behang-Collectie

ARTE Cameo Behang Collectie


ARTE Cameo behang collectie speelt in op de schoonheid van imperfectie. Want laten we wel zijn, een interieur en daarmee ook muurbekleding die niet perfect is intrigeert en is authentiek. 
De collectie omvat verschillende dessins en is in het najaar van 2020 zowel hier online als in onze behang winkel te Amsterdam verkrijgbaar. 


 

ARTE Cameo Behang Collectie: De Schoonheid van Imperfectie


Ontdek en waardeer de kracht van onvolmaaktheden en imperfectie. De vergankelijkheid van het leven en het pure karakter van de natuur brengt ons terug naar de essentie: authenticiteit en eenvoud. De asymmetrie en de verschillende vormen en structuren zorgen voor een onverwachte harmonie. De gebruikte materialen in alle ruwheid en puurheid komen op deze manier tot hun recht en krijgen de volledige aandacht. 


ARTE Twine Behang 

ARTE Twine behang is geïnspireerd op handgeweven, open raffia patchwork waarbij de vlakken van verschillende groottes aan elkaar zijn gestikt. De natuurlijke beweging van het losse weefsel karakteriseert het patroon. De oneffen draden variëren in dikte waardoor schaduw en diepte tevoorschijn komen.


ARTE Emaille Behang 

ARTE Emaille behang is vernoemd naar de gelijkenis met emaillen aardewerk. De inspiratie vond men bij verweerde verf of gedroogde aarde waardoor een gepatineerd effect ontstaat. Het met glazuur bewerkte patroon is een spectaculaire en gesofistikeerde eyecatcher in ieders interieur.


ARTE Shibam behang

Het ARTE Shibam behang heeft een intrigerend patroon met een subtiel driedimensionaal effect door de interpretatie van een open geweven sisal patchwork in verschillende richtingen. De sisaldraden zijn oneffen en hebben een ruw karakter waardoor imperfecties tot hun recht komen.


ARTE Lustro Muurbekleding 

De ARTE Lustro muurbekleding heeft een look van travertijn of marmer. De verschillende steenlagen zijn duidelijk zichtbaar en de onregelmatige poriën zijn typerend voor dit materiaal. De glinstering van mineralen, de gelaagdheid van steen en de oneffenheden verzoenen luxe, ruwheid en puurheid.


ARTE Escama Behang 

Het ARTE Escama behang dessin is allesbehalve een klassieke imitatie van slangenleder. Deze vrije interpretatie van reptielenhuid geeft op een subtiele manier een organische en dierlijke touch weer.


ARTE Linea Behang 

De inspiratie voor het ARTE Linea behang is aardewerk waarbij pigment wordt ingewassen. Het spel van mat en glans is hierbij de verrassende factor. De fijne, rechte lijnen variëren in dikte waardoor een natuurlijke en sierlijke look ontstaat.


ARTE Arado Behang

In het ARTE Arado behang worden penseelstreken van een grove kwast op een kunstzinnige manier uitvergroot. Het artistieke en artisanale karakter wordt letterlijk in de verf gezet door de hoogglanzende afwerking die contrasteert met de ultramatte onderlaag van krijt.


ARTE Timber Behang

Het ARTE Timber behang is geïnspireerd op de unieke structuur van hout. Ontdek het verruimend effect dankzij de vloeiende nerfstructuur.

De ARTE Cameo behang collectie is hier online verkrijgbaar en in onze behanwinkel te Amsterdam IJburg. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature

COVID 19 Update


Onze winkels en webshop zijn geopend.
Bestellingen lopen gewoon door. 


Behangstalen zijn te bestellen van de volgende merken:
♦ ARTE     ♦ ELITIS
♦ Cole & Son     ♦ Tissage Mahieu
♦ Mind the Gap     ♦ Dutch Wall Textile (DWC)

Van andere merken zijn tijdelijk geen staaltjes te bestellen.
Bekijk deze collectie in onze winkel.