0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

300 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di t/m zo open!

Behang /

ALPHENBERG Leather Leer Behang

ALPHENBERG Leather Leer Behang

ALPHENBERG Leather leer behang is een collectie behang van echt leer. Dit leer behang is er in verschillende kleuren en bewerkingen. Zo is er de Basic collectie, verkrijgbaar in 12 verschillende kleurcombinaties. Als ook leerbehang Kaiman, met de structuur van kaaiman (krokodil). En de serie Cobra. Ook dit is een 100% rund leer behang met de structuur van slangenleer (cobra). Ook leverbaar in 12 verschillende kleurcombinaties.
 
 

...

ALPHENBERG Leather leer behang bekijken?


In onze winkel kunt u de collectie ALPHENBERG Leather leer behang (wandbekleding) in het echt bekijken. 
 

Leer behang kopen

Wilt u leer behang kopen? Dat kan, kom naar de winkel voor meer informatie. Waar u het product zelf kunt zien. Houdt u rekening met een verkoopprijs vanaf 600 euro per vierkante meter, montage inbegrepen.  
 

Leer behang Faux 

Naast echt leer behang van Alphenberg kunt u ook bij ons terecht voor zeer luxe faux leder behang. Dit is behangpapier met een leder- of dierenhuid structuur. Deze collectie is zeer divers en uitlopend. Leer behang is bij ons in de woonwinkel verkrijgbaar en online. 

Leer of dierenhuid is misschien niet het eerste materiaal waar je aan denkt bij behang. Toch geeft leer een zeer verrassend effect als je er de muren mee bekleedt. Een tikkeltje exotisch, luxueus, zacht en ook zeker tastbaar.

In onze collectie van faux leer behang en dierenhuidbehang hebben we uiteenlopende soorten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan behangpapier met de structuur van kaaiman (krokodil), roggenhuid, cobra, slangenleer of struisvogel. Maar ook effen van structuur, met een mooie leer nerf. Of met een vacht structuur / koeienhuid behang. 

Behalve behang kunt u bij ons ook terecht voor lederen vloerkleden van ALPHENBERG. De collectie van ALPHENBERG Leather vindt u hier (Website leverancier)

 

ALPHENBERG Leather Leer Behang ontdekt u bij ons in de winkel.
Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Wij zijn Luxury By Nature, een luxe interieurwinkel, webshop én wij realiseren tevens interieurprojecten. Bij ons wordt u geadviseerd door interieurontwerpers met liefde voor het vak!

Van al het moois dat we tegenkomen op internationale beurzen stellen we persoonlijk een collectie samen. Van de meest prachtige stoffen ontwerpen we onder eigen label sierkussens en lampenkappen. Onze collectie bestaat o.a. uit luxe woonaccessoires, behang, stoffen, meubels, verlichting en vloerkleden van de meest exclusieve merken. Van een kleuradvies en meubelplan tot een lichtplan en totaal interieurplan; u kunt bij ons terecht voor kleine en grote interieurprojecten!

Het is een feit! Luxury By Nature opent morgen een tweede winkel op Amsterdam IJburg. Vanaf zaterdag 15 juni kunt u ook in de Luxury By Nature Boutique terecht, onze nieuwe aanwinst. Een winkel waar Paints, Lifestyle en de leukste Gifts samenkomen. Buiten echte must-have woonaccessoires vindt u hier ook verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! In de webshop vindt u al een aantal items, te herkennen aan het Boutique label.

Vriendelijke groet,


Contact

Telefoon:
winkel:

+31 (0)20 - 303 10 42
webshop / kantoor:
+31 (0)20 - 221 35 34
boutique:
+31 (0)20 - 303 26 52
 

Adres:
Luxury By Nature
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Luxury By Nature Boutique
IJburglaan 1359
1087 JJ  AMSTERDAM
tel: 020 303 26 52

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature