Behang /

ALPHENBERG Leather

ALPHENBERG Leather Leerbehang


ALPHENBERG Leather heeft een collectie behang van echt leer. Dit lederenbehang is er in verschillende kleuren en bewerkingen. Zo is er de Basic collectie, verkrijgbaar in 12 verschillende kleurcombinaties. Als ook leerbehang Kaiman, met de structuur van kaaiman (krokodil). En de serie Cobra. Ook dit is een 100% rund leer behang met de structuur van slangenleer (cobra). Ook leverbaar in 12 verschillende kleurcombinaties.
 
 
...

ALPHENBERG Leather leer behang bekijken?


In onze winkel kunt u de collectie ALPHENBERG Leather leer behang (wandbekleding) in het echt bekijken. 

Leer behang kopen


Wilt u leer behang kopen? Dat kan, kom naar de winkel voor meer informatie. Waar u het product zelf kunt zien. Houdt u rekening met een verkoopprijs vanaf 600 euro per vierkante meter, montage inbegrepen.  

Behalve behang kunt u bij ons ook terecht voor lederen vloerkleden van ALPHENBERG. De collectie van ALPHENBERG Leather vindt u hier (Website leverancier)


0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel