0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Behang /

ALPHENBERG Leather Leer Behang

ALPHENBERG Leather Leer Behang

ALPHENBERG Leather leer behang is een collectie behang van echt leer. Dit leer behang is er in verschillende kleuren en bewerkingen. Zo is er de Basic collectie, verkrijgbaar in 12 verschillende kleurcombinaties. Als ook leerbehang Kaiman, met de structuur van kaaiman (krokodil). En de serie Cobra. Ook dit is een 100% rund leer behang met de structuur van slangenleer (cobra). Ook leverbaar in 12 verschillende kleurcombinaties.
 
 

...

ALPHENBERG Leather leer behang bekijken?


In onze winkel kunt u de collectie ALPHENBERG Leather leer behang (wandbekleding) in het echt bekijken. 
 

Leer behang kopen

Wilt u leer behang kopen? Dat kan, kom naar de winkel voor meer informatie. Waar u het product zelf kunt zien. Houdt u rekening met een verkoopprijs vanaf 600 euro per vierkante meter, montage inbegrepen.  
 

Leer behang Faux 

Naast echt leer behang van Alphenberg kunt u ook bij ons terecht voor zeer luxe faux leder behang. Dit is behangpapier met een leder- of dierenhuid structuur. Deze collectie is zeer divers en uitlopend. Leer behang is bij ons in de woonwinkel verkrijgbaar en online. 

Leer of dierenhuid is misschien niet het eerste materiaal waar je aan denkt bij behang. Toch geeft leer een zeer verrassend effect als je er de muren mee bekleedt. Een tikkeltje exotisch, luxueus, zacht en ook zeker tastbaar.

In onze collectie van faux leer behang en dierenhuidbehang hebben we uiteenlopende soorten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan behangpapier met de structuur van kaaiman (krokodil), roggenhuid, cobra, slangenleer of struisvogel. Maar ook effen van structuur, met een mooie leer nerf. Of met een vacht structuur / koeienhuid behang. 

Behalve behang kunt u bij ons ook terecht voor lederen vloerkleden van ALPHENBERG. De collectie van ALPHENBERG Leather vindt u hier (Website leverancier)

 

ALPHENBERG Leather Leer Behang ontdekt u bij ons in de winkel.
Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature