0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkels Zonder Afspraak te Bezoeken

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Actievoorwaarden

‘10 Jaar Luxury By Nature; 10% Cadeau - 10 t/m 24 december 2020’
In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze Actie dan kunt u contact opnemen de Luxury By Nature service desk, op het nummer 020-2213534


1. ‘10 Jaar Luxury By Nature; 10% Cadeau 10 t/m 24 december 2020’ (hierna: de Actie) wordt aangeboden door: Luxury By Nature v.o.f. kantoorhoudende aan de Diemerparklaan 33, 1087 GN te Amsterdam (hierna: Luxury By Nature).

2. De Actie is geldig van donderdag 10 t/m donderdag 24 december 2020 in de Luxury By Nature winkel, de Luxury By Nature Boutique en op www.luxurybynature.nl.

3. Tijdens de actieperiode geldt de volgende aanbieding: 10% korting* cadeau op uw aankoop(en). Uitgezonderd: behangstalen en stofstalen, behanglijm, gordijnen en raambekleding. Behang van de merken deGournay, IKSEL en Papiers de Paris. En ook montage- en adviesdiensten zijn uitgesloten van korting.

4. Uitgezonderd van korting zijn: behangstalen en stofstalen, behanglijm, meubelstoffen, gordijnstoffen, gordijnen en raambekleding. Behang van de merken deGournay, IKSEL, maatwerk panoramabehang en Papiers de Paris. En montage- en adviesdiensten.
 
5. Voor bestellingen geplaatst in de webwinkel kunt u de kortingscode 10JAARLBN gebruiken en toepassen bij het plaatsen van uw bestelling. Waarna de korting vanzelf wordt verrekend. Uitgezonderd de artikelen en diensten vermeld in artikel 4. 

6. Bij aankopen in de winkel en boutique ontvangt u automatisch 10% korting op artikelen, uitgezonderd de producten en diensten zoals vermeld in artikel 4.

7. Luxury By Nature behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten. Hiervan zal mededeling worden gedaan op http://www.LuxuryByNature.nl/acties.

8. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Actie kunnen van deelname worden uitgesloten. Tevens kan de eventuele onterecht verstrekte korting teruggevorderd worden, direct via het Luxury By Nature betaalplatvorm of door middel van een factuur.

9. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Luxury By Nature.

10. Op deze Actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt Luxury By Nature in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

11. Luxury By Nature is niet aansprakelijk voor eventuele type-, druk- of zetfouten.

12. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze Actie dan kunt u contact opnemen met het Klantenservice van Luxury By Nature op het nummer 020-2213534 of mailen via de website www.LuxuryByNature.nl

13. Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande Actievoorwaarden.

14. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op http://www.LuxuryByNature.nl/acties.

15. Deze actievoorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden van Luxury By Nature. Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle aankopen. 

Versie 1.0, december 2020, Luxury By Nature v.o.f.. 
Copyright 2017 - Luxury By Nature