0
Winkelwagen
€ 0,00

Mooiste collectie behang en stoffen

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Behang / ELITIS Behang /

ELITIS Perfecto Behang

ELITIS-Perfecto-Behang

ELITIS Perfecto behang - Chance CollectieELITIS Perfecto behang is een muurbekleding die uniek is in zijn soort. Het behang is opgebouwd uit een zacht 3-D schuim geïnspireerd op klassieke panelen en lambriseringen, zoals je die ook tegen kunt komen in oude panden. Echter gaat het hier om een nieuw materiaal en laat ELITIS Perfecto zich goed toepassen in zowel een oud pand, als in een nieuwe kamer. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
ELITIS Perfecto Behang
Geef uw wand de grandeur van een oud grachtenpand. Anno nu.
ELITIS Perfecto
Geef uw wand de grandeur van een oud grachtenpand. Anno nu.
ELITIS Perfecto
Geef uw wand de grandeur van een oud grachtenpand. Anno nu.

...


 

3 Verschillende Kleuren Verkrijgbaar


Het ELITIS Perfecto behang is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen. Parel wit. Licht grijs / grijzig. En in antraciet / zwart. Kleuren die goed toepasbaar zijn in zowel een modern als klassiek interieur. 

Dit behang wordt per strekkende lengte meter verkocht. Voor behang is dat dus zeg maar per hoogte meter. De breedte is 124 cm, behoorlijk breed. 

Dit behang kun je zelf plakken, maar gezien de prijs zouden we adviseren dat u gebruik maakt van een ervaren, professionele behanger. 

het behangboek waar ELITIS Perfecto hebben wij helaas niet in de winkel. Maar u kunt van dit behang natuurlijk wel een staaltje aanvragen. 

ELITIS Perfecto behang is hier online verkrijgbaar. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature