0
Winkelwagen
€ 0,00

V.a. € 35 GRATIS Verzending Benelux

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Behang /

Rood

Rood Behang


Rood behang kan direct uw interieur veranderen. Rode tinten tegen de wand doet direct denken aan warmte, passie en sfeer. Rood en oranje tinten in behang kunnen heel veel verschillende sferen oproepen. Bij terracotta denk je al snel aan een mediterrane sfeer, koraalrood geeft pit en een wat donkere kleur rood oogt al wat sneller klassiek. Rood heb je in vele gradaties en is zeer toepasbaar in uw interieur.

 Weergave:
  1 / 39  Bezig met laden...
Pierre Frey Shaolin Original Behang
Het Pierre Frey Shaolin Original behang is geïnspireerd op de 19e-eeuwse gouache schilderijen. Dit prachtige behangpapier weerspiegelt de Japanse smaak van...
Pierre Frey L'odissi Behang
Het Pierre Frey L'odissi behang is geïnspireerd op een 19e-eeuwse chaîne print. Een muurbekleding voor liefhebbers van pure luxe. Verkrijgbaar in drie...
Tissage Mahieu Elite Behang
Het Tissage Mahieu Elite behang is een geweven behang met een lichte golfstructuur. Een muurbekleding voor liefhebbers van pure luxe. Verkrijgbaar in 17...
Tissage Mahieu Hue Behang
Tissage Mahieu Hue Behang gemaakt van geplet linnen met een luxe parelmoer glinstering. Luxe met een hoofdletter L! Hier verkrijgbaar in 11 verschillende...
Tissage Mahieu Hue Behang
Tissage Mahieu Hue Behang gemaakt van geplet linnen met een luxe parelmoer glinstering. Luxe met een hoofdletter L! Hier verkrijgbaar in 11 verschillende...
ETRO Paxton Behang
ETRO Paxton Behang is duurzaam behang met een stofstructuur. Hier verkrijgbaar in een mooie effen oranjerode kleur!
Tissage Mahieu Hermitage Glasgow Behang
Tissage Mahieu Hermitage Glasgow behang gemaakt van puur linnen. Behangpapier met een zeer luxe en natuurlijke uitstraling. Verkrijgbaar in 18 kleuren, welke...
Pierre Frey Pelagos Behang
Pierre Frey Pelagos Behang is een vinylbehang met de structuur van zalmhuid. Een bijzonder behang in een mooie wijnrode kleur.
ETRO Maracanda Behang
Etro Maracanda Behang is prachtige muurbekleding met een patroon dat geïnspireerd is op Paisley print. Hier verkrijgbaar in een prachtige rode kleur
ETRO Tree Of Life Behang
ETRO Tree Of Life behang is een ode aan de natuur. Haal dit prachtige bomenbehang in huis en u zult zelfs middenin de winter kunnen genieten van bomen en blad.
Andrew Martin Cheeky Monkey Ebony Behang
Andrew Martin Cheeky Monkey Ebony Behang is een bijzonder behang gemaakt met een flock-techniek, waardoor de aapjes op dit behang een stof-achtige textuur...
Andrew Martin Emperor Pink Behang
Andrew Martin Emperor Pink Behang is een bijzonder behang gemaakt met een flock-techniek, waardoor de zwarte veren van de pinguïns verderzacht aanvoelen!
Greenland Paper Art Behang
Greenland Paper Art behang gemaakt geweven papier. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Hier in de kleurstelling naturel/donkerbruin/wijnrood. Voor welke kleur...
Casamance Pigment Behang
Casamance Pigment behang met prachtige natuurpigmenten een prachtige kleurbom!
Casamance Pigment Behang
Casamance Pigment behang met prachtige natuurpigmenten, zeer luxe uitstraling!
Casamance Sanderson Behang
Casamance Sanderson behang met een zeer bijzonder schorspatroon, een echte kleurexplosie!
Casamance Watercolour Behang
Casamance Watercolour behang met een prachtig aquarel effect, zeer fraai!
Casamance Pencil Behang
Casamance Pencil behang met de hand geweven, een echte blikvanger!
Casamance Pencil Behang
Casamance Pencil behang met een prachtige metallic gloed, hier verkrijgbaar in het oranje!
Pierre Frey La Valette Behang
Pierre Frey La Valette behang met een zijde uitstraling, een heuse eye-catcher!
Pierre Frey La Valette Behang
Pierre Frey La Valette behang met een zijde uitstraling, een prachtig ontwerp voor elke kamer!
Pierre Frey Toile Des Indes Behang
Pierre Frey Toile Des Indes behang met een verzameling van aan elkaar grenzende terpen. Een prachtig behang voor de dierenliefhebber!
Pierre Frey Chandernagor Behang
Pierre Frey Chandernagor Behang een echte eye-catcher met bloeiende takken!
Pierre Frey A La Table Du Roi Behang
Pierre Frey A La Table Du Roi behang met een sierlijke print, straalt luxe uit!
Pierre Frey La Comedie Behang
Pierre Frey La Comedie Behang met een prachtige exotische planten en vogels, een heuse blikvanger!
ARTE Koi Behang
ARTE Koi behang toont een tafereel van een Japanse vijver in bovenaanzicht op textiel met zijdelook.
Little Greene Clutterbuck Puce Behang
Little Greene Clutterbuck Puce Behang is een pauwen behang afgeleid van het landgoed Erddig (circa 1870) en verkrijgbaar in 8 kleuren
Little Greene Hencroft Maurice Behang
Little Greene Hencroft Maurice Behang behang is een prachtig klassiek behang en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.
Little Greene Hencroft Pink Primula Behang
Little Greene Hencroft Pink Primula Behang behang is een prachtig klassiek behang en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.
Little Greene Hencroft Bone China Behang
Little Greene Hencroft Bone China Behang behang is een prachtig klassiek behang en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.
Matthew Williamson Chateau Behang
Matthew Williamson Chateau behang met sierlijke en dromerige uitstraling.
Casamance Pencil Behang
Casamance Pencil behang met een prachtige metallic gloed, zeer luxe!
Casamance Saba Behang
Casamance Saba behang: zeer stijlvol en handgeweven, gemaakt van bananenbast. Hier verkrijgbaar in de kleurstelling chili rood / donkerrood.
Pierre Frey Magellan Behang
Het Pierre Frey Magellan Behang neemt u mee op ontdekkingsreis naar verre oceanen en zeeën. Dit fraaie behang is verkrijgbaar in drie verschillende...
Casamance Passiflore Behang
Casamance Passiflore behang met karakter, voor liefhebbers van pure luxe. Hier verkrijgbaar in de kleur bordeauxrood.
Casamance Passiflore Behang
Casamance Passiflore behang met een luxe nerfstructuur. Hier verkrijgbaar in de kleur bordeauxrood.
Casamance Caladium Behang
Casamance Caladium behang, zeer exclusief met prachtige nerven. Hier verkrijgbaar in de kleurstelling granaatappelrood / zalmroze / wit / grijs.
Casamance Isis Behang
De rijkdommen uit de oud Egyptische periode zijn een inspiratie voor dit luxe Casamance Isis behang. Hier verkrijgbaar in de kleurstelling terracotta / zilver.
Casamance Palmyre Behang
Dit luxe Casamance Palmyre behang is de perfecte keuze voor de designliefhebber. Hier verkrijgbaar in de kleur terracotta / goud.
Pierre Frey Togei Behang
Het Pierre Frey Togei behang is geïnspireerd op een verzameling oude Japanse keramiek. Het plantenthema van deze print herinnert aan de pure en delicate...
Casamance Jussieu Behang
Luxe Casamance Jussieu behang met een oogverblindend mooie bordeaux rode kleur.
Casamance Eglantyne Behang
Ontdek dit prachtige Casamance Eglantyne behang met grafische bloemen. Bekijk het product online of kom naar de winkel. U kunt ook een staal bestellen.
Casamance Lahna Behang
Casamance Lahna behang is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Ontdek online of kom naar de winkel. Ook kunt u een staal bestellen.
Casamance Lahna Behang
Casamance Lahna behang is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Ontdek online of kom naar de winkel. Ook kunt u een staal bestellen.
Casamance Johara Behang
Casamance Johara behang is hier verkrijgbaar in rood. Ontdek online of kom naar de winkel. Ook kunt u een staal bestellen.
Casamance Johara Behang
Casamance Johara behang is verkrijgbaar in 48 verschillende kleuren. Ontdek online of kom naar de winkel. Ook kunt u een staal bestellen.
Casamance Johara Behang
Casamance Johara behang is verkrijgbaar in 48 verschillende kleuren. Ontdek online of kom naar de winkel. Ook kunt u een staal bestellen.
Casamance Johara Behang
Casamance Johara behang is hier verkrijgbaar in rood - bruin. Ontdek online of kom naar de winkel. Ook kunt u een staal bestellen.
   1  2 3 4 5  

Oneindig veel keuze 
 

Met de juiste kleur behang geeft u een extra luxueuze uitstraling aan uw interieur. Behang geeft meer diepte en meer sfeer aan een interieur en daarnaast heeft u de keuze uit oneindig veel dessins en kunt u kiezen uit verschillende kleurtinten.

Wij maken onderscheid tussen de volgende kleuren: blauw, geel, goud, grijs / zwart, groen, metallic, multicolour, naturel, rood, zilver en wit. 

Online uitzoeken, dat kan natuurlijk heel goed. Dagelijks verkopen we tientallen rollen. Maar u kunt natuurlijk ook in onze behangwinkel Amsterdam terecht, om lekker door de grootste collectie aan behangpapier en behangboeken te bladeren. Of oriënteer u online en kom naar de behangwinkel te Amsterdam om het materiaal in het echt te zien, voordat u uw keuze maakt. Onze ervaren interieurontwerpers adviseren u graag. U kunt daarnaast altijd een behangstaal aanvragen om de kleur en structuur in het echt te bekijken.


Rood behang vindt u online en in onze woonwinkel.


Copyright 2017 - Luxury By Nature