0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkels Op Zaterdag Open

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Wij zijn Luxury By Nature, een luxe interieurwinkel, webshop én wij realiseren tevens interieurprojecten. Bij ons wordt u geadviseerd door interieurontwerpers met liefde voor het vak. Een tweede winkel is sinds kort geopend! Luxury By Nature Boutique is een winkel waar Paints, Lifestyle en de leukste Gifts samenkomen!

Van al het moois dat we tegenkomen op internationale beurzen stellen we persoonlijk een collectie samen. Onze collectie bestaat o.a. uit luxe woonaccessoires, behang, stoffen, meubels, verlichting en vloerkleden van de meest exclusieve merken. Van een kleuradvies en meubelplan tot een lichtplan en totaal interieurplan; u kunt bij ons terecht voor kleine en grote interieurprojecten! Onder eigen label ontwerpen we van de meest prachtige stoffen sierkussens en lampenkappen.

In de Boutique is een heerlijke collectie samengesteld met de echte Luxury By Nature sfeer, maar met een verfrissende twist. Buiten echte must-have woonaccessoires vindt u hier ook verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! In de webshop vindt u al een aantal items, te herkennen aan het Boutique label.

Vriendelijke groet,

https://luxurybynature.ccvshop.nl/Files/7/118000/118713/FileBrowser/img/handtekening.png
 

 

...Copyright 2017 - Luxury By Nature