0
Winkelwagen
€ 0,00

Bezoek onze winkels

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Luxury By Nature is een woonwinkel en webshop gespecialiseerd in luxe interieurs met meubelen, accessoires, behangen en stoffen van (inter)nationale designmerken en totaalprojecten onder leiding van ervaren interieurstylisten.

foto: Otto Kalkhoven

Luxury By Nature begon in 2010 met de verkoop van opgezette dieren en kleine kunstobjecten vanuit mijn eigen huis. Inmiddels is het uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de luxe interieurs met een flagshipstore van 900m2 aan wooninspiratie in een 18e-eeuws landhuis in ’s-Graveland, een designoutlet in Amsterdam en een goedlopende webshop.  

Van al het moois dat we tegenkomen op internationale beurzen stellen we een collectie samen met onze herkenbare Luxury By Nature signatuur. Deze kenmerkt zich door rijke kleuren, kwalitatieve materialen en interessante prints. Onze collectie bestaat uit o.a. luxe woonaccessoires, designmeubelen, verlichting, vloerkleden, verf en we dragen met trots de grootste exclusieve behang- en stoffencollectie van Europa. Naast dit uitgebreide assortiment realiseert ons team van ervaren interieursontwerpers ook vele woonwensen – van kleuradvies en meubelplannen tot complete totaalprojecten.


In 2021 opende Luxury By Nature haar ultieme luxe interieur experience met een flagshipstore in het 18e-eeuwse landhuis Schaep en Burgh in ’t Gooi. Van stoffig kantoorpand transformeerde het team dit indrukwekkende pand in een paradijs voor liefhebbers van luxe interieurs. Met volledig gedecoreerde stijlkamers in verschillende kleuren en thema’s, een behangkamer en stoffenkamers met duizenden stalen, een Little Greene minerale verfmengmachine aan huis en vele prachtige meubelen, accessoires en huisparfums is dit een plek waar eindeloze inspiratie gegarandeerd is bij ieder bezoek.

Ervaar het zelf en laat u inspireren en adviseren door onze interieurontwerpers of neem een kijkje in onze webshop.

Vriendelijke groet,https://luxurybynature.ccvshop.nl/Files/7/118000/118713/FileBrowser/img/handtekening.png

 

 

 

Maak kennis met het Luxury By Nature team

     

     
Edwin Huisman   Erik Rauch   Karin Pruijs
Directeur   Operationeel manager   Boekhouder


 
     
Monique Atmo   Jeroen Meijer   Delilah Jansen
Interieurontwerper   Interieurontwerper   Interieurontwerper


 
        
Susan-Jane Cornelius   Lucelle van de Berkt   Elles Pleune   Gino de Luca 
Interieurontwerper   Interieurontwerper   Interieurontwerper   Interieurontwerper 
  
Kristel van der Burgh   Lizzy Bos 
Online marketeer / copywriter   Online marketeer
 
 
 
  
Anne-Marie Bruins   Lisette Workel
Orderadministratie    Logistiek medewerker
 Copyright 2017 - Luxury By Nature