0
Winkelwagen
€ 0,00

Afhalen Bestellingen Kan Op Afspraak

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Behang /

Grafisch - Geometrisch

Grafisch - Geometrisch Behang

                 
Een Grafisch - Geometrisch van patronen, lijnen en driehoeken omarmen uw interieur. Een strak en abstract lijnenspel zorgt voor een levendig effect en met een reliëf creëert het ook nog eens diepte. Zo zijn er kleurrijke grafische prints in contrasterende kleuren en geometrische dessins in een uni kleur. De mogelijkheden zijn oneindig. Met een grafische / geometrische print kunt u extra sfeer toevoegen of een ruimte groter laten lijken. Laat u inspireren door onze uitgebreide behangcollectie en geef uw interieur een grafische touch!


Weergave:
  1 / 64  Bezig met laden...
ELITIS Vol au Dessus du Paradis Paneelbehang
ELITIS Vol au Dessus du Paradis Paneelbehang is een artistiek paneelbehang; het toont een prachtig kleurrijk landschap. Eyecatcher!
ELITIS Una Storia Paneelbehang
ELITIS Una Storia Paneelbehang is een grafisch, artistiek paneelbehang door de golvende bewegingen en artistieke vormen in verschillende kleuren.
Koen Kardashian Behang
Het Koen Kardashian behang is een echte eyecatcher. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Koen ging voor goud. Voor welke kleur gaat u?
ELITIS Boudoir Behang 80
ELITIS Boudoir Behang 80 heeft een fluwelen touch met grafische 3D figuren. Het 3D effect laat de figuren tot leven komen en geeft een exclusieve, bijzondere...
ELITIS Boudoir Behang 04
ELITIS Boudoir Behang 04 heeft een fluwelen touch met grafische 3D figuren. Het 3D effect laat de figuren tot leven komen en geeft een exclusieve, bijzondere...
ELITIS Boudoir Behang 01
ELITIS Boudoir Behang 01 heeft een fluwelen touch met grafische 3D figuren. Het 3D effect laat de figuren tot leven komen en geeft een exclusieve, bijzondere...
ELITIS Boudoir Lin Behang 01
ELITIS Boudoir Lin Behang 01 is gemaakt van linnen met grafische 3D figuren. Het 3D effect laat de figuren tot leven komen en geeft een exclusieve,...
ELITIS Colisée Behang 80
ELITIS Colisée Behang 80 heeft een fluwelen touch met architecturale 3D bogen. Het 3D effect laat de bogen tot leven komen en geeft een exclusieve,...
ELITIS Colisée Behang 04
ELITIS Colisée Behang 04 heeft een fluwelen touch met architecturale 3D bogen. Het 3D effect laat de bogen tot leven komen en geeft een exclusieve,...
ELITIS Colisée Behang 01
ELITIS Colisée Behang 01 heeft een fluwelen touch met architecturale 3D bogen. Het 3D effect laat de bogen tot leven komen en geeft een exclusieve,...
ELITIS Colisée Behang 35
ELITIS Colisée Behang 35 heeft een fluwelen touch met architecturale 3D bogen. Het 3D effect laat de bogen tot leven komen en geeft een exclusieve,...
ELITIS Colisée Behang 40
ELITIS Colisée Behang 40 heeft een fluwelen touch met architecturale 3D bogen. Het 3D effect laat de bogen tot leven komen en geeft een exclusieve,...
ELITIS Colisée Behang 67
ELITIS Colisée Behang 67 heeft een fluwelen touch met architecturale 3D bogen. Het 3D effect laat de bogen tot leven komen en geeft een exclusieve,...
Asteré Terrazzo De Papier Behang 05
Asteré Terrazzo De Papier behang 05 met een surrealistisch diepte effect. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleurstellingen.
Asteré Terrazzo De Papier Behang 03
Asteré Terrazzo De Papier behang 03 met een surrealistisch diepte effect. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleurstellingen.
Asteré Terrazzo De Papier Behang 02
Asteré Terrazzo De Papier behang 02 met een surrealistisch diepte effect. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleurstellingen.
Asteré Carreaux De Terre Behang 07
Asteré Carreaux De Terre behang 08 dat de illusie van aardewerk tegels wekt. Hier verkrijgbaar in 5 verschillende kleurstellingen.
Asteré Carreaux De Terre Behang 08
Asteré Carreaux De Terre behang 08 dat de illusie van aardewerk tegels wekt. Hier verkrijgbaar in 5 verschillende kleurstellingen.
Asteré Carreaux De Terre Behang 04
Asteré Carreaux De Terre behang 04 dat de illusie van aardewerk tegels wekt. Hier verkrijgbaar in 5 verschillende kleurstellingen.
Asteré L'Abri Sous Roche Behang 02
Asteré L'Abri Sous Roche behang 02 met prachtige objecten uit de oudheid in een kunstzinnig jasje. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleurstellingen.
Asteré L'Abri Sous Roche Behang 03
Asteré L'Abri Sous Roche behang 03 met prachtige objecten uit de oudheid in een kunstzinnig jasje. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleurstellingen.
Asteré L'Abri Sous Roche Behang 04
Asteré L'Abri Sous Roche behang 04 met prachtige objecten uit de oudheid in een kunstzinnig jasje. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleurstellingen.
Asteré Collection Du Peintre Behang 02
Asteré Collection Du Peintre behang 02 met prachtige objecten uit de oudheid in een kunstzinnig jasje. Ook verkrijgbaar in een andere kleurstelling.
Asteré Terrazzo De Papier Behang 01
Asteré Terrazzo De Papier behang 01 met een surrealistisch diepte effect. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleurstellingen.
Asteré Carreaux De Terre Behang 02
Asteré Carreaux De Terre behang 02 dat de illusie van aardewerk tegels wekt. Hier verkrijgbaar in 5 verschillende kleurstellingen.
Asteré Orfevrerie Behang 01
Asteré Orfevrerie Behang is gestructureerd als een olieverfschilderij en een plezier voor het oog doordat bij elke beweging oneindig veel lichtnuances in het...
Asteré Jeu de Dame Behang 01
Asteré Jeu de Dame Behang is afgedrukt op zijde en een plezier voor het oog doordat bij elke beweging oneindig veel lichtnuances ontstaan. Verkrijgbaar in...
Asteré Une Nuit Behang 04
Asteré Une Nuit Behang heeft overlappende gebeitelde lagen olieverf waardoor diepte ontstaat. De fijne lijnen van de verf lijken nét aangebracht. Ook...
Asteré Alphabet Behang 01
Asteré Alphabet Behang heeft een samenstelling van geometrische vormen in verschillende maten en kleuren geïnspireerd op de contouren van tekens, cijfers en...
Asteré Géométrie Nocturne Behang 01
François Mascarello roept met het Asteré Géométrie Nocturne Behang fragmenten van een nacht op. De verschillende kleuren nachtblauw met tinten van gebroken...
Asteré Cairns Behang 01
Asteré Cairns Behang heeft de uitstraling van grote op elkaar gestapelde stenen. Ook verkrijgbaar in andere kleuren!
Asteré Escapades Behang 01
Asteré Escapades Behang voelt als een kunstwerk dat ingelijst moet worden. Maar hoeft niet. Geïnspireerd hout.
Asteré Lit De Parade Behang 04
Asteré Lit De Parade Behang heeft een samenstelling van driehoeken in verschillende maten en kleuren. Ook verkrijgbaar in andere kleursamenstellingen!
Asteré Lit De Parade Behang 03
Asteré Lit De Parade Behang heeft een samenstelling van driehoeken in verschillende maten en kleuren. Ook verkrijgbaar in andere kleursamenstellingen!
Asteré Lit De Parade Behang 01
Asteré Lit De Parade Behang heeft een samenstelling van driehoeken in verschillende maten en kleuren. Ook verkrijgbaar in andere kleursamenstellingen!
Asteré L'Abri Sous Roche Behang 01
Asteré L'Abri Sous Roche behang 01 met prachtige objecten uit de oudheid in een kunstzinnig jasje. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleurstellingen.
Asteré Collection Du Peintre Behang 01
Asteré Collection Du Peintre behang 01 met prachtige objecten uit de oudheid in een kunstzinnig jasje. Ook verkrijgbaar in een andere kleurstelling.
ARTE LOF115 Behang
ARTE LOF115 behang met een patroon gebaseerd op verschillende houtlagen. Hier verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
ARTE LOF113 Behang
ARTE LOF113 behang met een patroon gebaseerd op verschillende houtlagen. Hier verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
ARTE LOF116 Behang
ARTE LOF116 behang met een patroon gebaseerd op verschillende houtlagen. Hier verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
ARTE LOF112 Behang
ARTE LOF112 behang met een patroon gebaseerd op verschillende houtlagen. Hier verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
ARTE LOF114 Behang
ARTE LOF114 behang met een patroon gebaseerd op verschillende houtlagen. Hier verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
ARTE LOF414 Behang
ARTE LOF414 behang met chevron patroon met variërende lijnen. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.
ARTE LOF411 Behang
ARTE LOF411 behang met chevron patroon met variërende lijnen. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.
ARTE LOF413 Behang
ARTE LOF413 behang met chevron patroon met variërende lijnen. Hier verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.
Asteré Lit De Parade Behang 02
Asteré Lit De Parade Behang heeft een samenstelling van driehoeken in verschillende maten en kleuren. Ook verkrijgbaar in andere kleursamenstellingen!
ARTE LOF712 Behang
ARTE LOF712 behang met glasparels met een zeer luxe uitstraling. Hier verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.
ARTE LOF711 Behang
ARTE LOF711 behang met glasparels met een zeer luxe uitstraling. Hier verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.
   1  2 3 4 5  

Modern en Chique vormen


Bij grafische dessins hoef je niet alleen te denken aan een strak en modern behang. Een grafisch behang kan juist heel chique staan. Al helemaal wanneer de basis onregelmatig is geweven (sisal). Doordat een van de draden een subtiele glans heeft en de draaddikte van schering en inslag verschilt, zitten er mooie kleurschakelingen in wat heel chique oogt en ook nog eens een extra dimensie geeft. 

Grafisch - Geometrisch behang ontdekt u hier.


Copyright 2017 - Luxury By Nature