0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr én za open!

Accessoires /

Windlichten

Windlichten Collectie


Onze collectie van luxe windlichten vindt u hier. We hebben ze in verschillende soorten en maten. En in diverse actuele kleuren. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Kandelaar Pilaar Zwart - ⌀ 9,5 cm
Kandelaar Pilaar Zwart is een gezellig en luxe waxinelichthouder. Mooi alleen of geclusterd met andere luxe woonaccessoires.
Waxinelichthouder Pilaar Zwart - ⌀ 9,5 cm
Waxinelichthouder Pilaar Zwart is een gezellig en luxe waxinelichthouder. Mooi alleen of geclusterd met andere luxe woonaccessoires.
Vaas Glas XL Mocha
Deze Vaas Glas XL Mocha is ideaal om in uw interieur toe te passen! Mooi met takken of een boeket!
Vaas Glas XL Smoke
Deze Vaas Glas XL Smoke is ideaal om in uw interieur toe te passen! Mooi met takken of een boeket!
Vaas Glas Mocha
Deze Vaas Glas Smoke is ideaal om in uw interieur toe te passen! Mooi met takken of een boeket!
Glazen Windlicht Mocha XL - Ø 22 cm x 35 cm
Glazen Windlicht Mocha XL is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een stompkaars in of kies juist voor bloemen. Het kan allemaal!
Glazen Windlicht Mocha - Ø 15 CM X 24 CM
Glazen Windlicht Mocha is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een stompkaars in of kies juist voor bloemen. Het kan allemaal!
Waxinelichthouder Schildpad - ⌀ 9 cm
Waxinelichthouder Schildpad is een gezellig en luxe waxinelichthouder. Mooi alleen of geclusterd met andere luxe woonaccessoires.
Waxinelichthouder Glas Bruin
Op zoek naar mooie waxinelichthouders? Dit windlicht is gemaakt van bruin glas en daarna gecarved!
Glazen Waxinelichthouder Transparant - Ø 12,5 cm x H 9,5 cm
Glazen Waxinelichthouder Transparant is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een waxinelichtje in en maak uw interieur extra gezellig.
Glazen Waxinelichthouder Oranje Oker - Ø 8,5 cm x H 8 cm
Glazen Waxinelichthouder Oranje Oker is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een waxinelichtje in of kies juist voor bloemen. Het kan...
Glazen Windlicht Grijs - Ø 15 cm x H 15 cm
Glazen Windlicht Grijs is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een stompkaars in of kies juist voor bloemen. Het kan allemaal!
Glazen Waxinelichthouder Grijs - Ø 8 cm x H 8,5 cm
Glazen Waxinelichthouder Grijs is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een waxinelichtje in of kies juist voor bloemen. Het kan allemaal!
Glazen Waxinelichthouder Groen - Ø 8 cm x H 8,5 cm
Glazen Waxinelichthouder Groen is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een waxinelichtje in of kies juist voor bloemen. Het kan allemaal!
Glazen Windlicht Grijs - Ø 8 cm x H 8,5 cm
Glazen Windlicht Grijs is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een waxinelichtje in of kies juist voor bloemen. Het kan allemaal!
Glazen Windlicht Mint - Ø 8 cm x H 8,5 cm
Glazen Windlicht Mint is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een waxinelichtje in of kies juist voor bloemen. Het kan allemaal!
Waxinelichthouder Grijs Glas - Ø 9,4 cm x H 13 cm
Waxinelichthouder Grijs glas is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een waxinelichtje in of kies juist voor bloemen. Het kan allemaal!
Waxinelichthouder Aqua Blauw Glas - Ø 9,4 cm x H 13 cm
Waxinelichthouder aqua blauw glas is een ideale woonaccessoires voor in uw interieur. Doe er een waxinelichtje in of kies juist voor bloemen. Het kan allemaal!
Bronze Waxinelichthouder Goud
Bronze Waxinelichthouder goud is gezellig voor in uw interieur. De kaarsenhouder met gouden en bronze accenten is zeer luxe en een mooie toevoeging.
Waxinelichthouder Brons Goud
Waxinelichthouder Brons Goud is gezellig voor in uw interieur. De kaarsenhouder met gouden en bronze accenten is zeer luxe en een mooie toevoeging.
Waxinelichthouder Goud Brons
Waxinelichthouder goud brons is gezellig voor in uw interieur. De kaarsenhouder met gouden en bronze accenten is zeer luxe en een mooie toevoeging.

Windlichten: Mond Geblazen En / Of Hand Gecarved


Onze windlichten zijn mond geblazen. Dat betekent dat ze van een prachtige kwaliteit zijn. Daarnaast hebben we windlichten die gecarved zijn. Dat wil zeggen dat ze een prachtige vlakverdeling hebben die met de hand is gesneden. Een tijdrovend werkje, maar het resultaat mag er zijn!

De collectie windlichten en hurricanes is ideaal om toe te passen in de tuin, in huis en op de eettafel. Aan u de keuze. 

Veel windlichten en waxinelichthouders vindt u bij ons in onze woonwinkel te Amsterdam IJburg. Maar u kunt ze natuurlijk ook hier online bestellen. De wat kleinere maten kunnen we ook naar u opsturen. 

Windlichten, waxinelichthouders en hurricanes vindt u hier!


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature

Aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie


Ook tijdens de zomer zijn wij geopend. Met uitzondering van de zondag.
Op z
ondagen is de winkel niet open.

TIP:
Behang, stoffen en meubelfabrieken sluiten tijdens de zomer. 
Bestel op tijd uw stoffen en behang. En voorkom teleurstelling!