0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

300 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di t/m zo open!

Werken Bij Luxury By Nature /

Creatieve Shopmedewerker Interieur Boutique Gezocht

Wij zoeken een Creatieve Shopmedewerker Interieur Boutique
(38 uur per week)
DE FUNCTIE

Het is een feit! Luxury by Nature opent in de zomer van 2019 een nieuwe winkel op Amsterdam IJburg: de Luxury by Nature Boutique. Een samenkomst van Paints, Lifestyle en de leukste gifts gaan onze winkel vullen. Dit is de plek waar jij als shopmedewerker een unieke beleving kunt creëren voor de klant.JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Voor jou is er als shopmedewerker een commerciële en belangrijke rol in onze winkel weggelegd. We hebben een heerlijke collectie samengesteld van echte must-have woonaccessoires, luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Wij zoeken een jonge, enthousiaste, gemotiveerde en stijlvolle aanwinst voor onze nieuwe trendy lifestyle boutique.FUNCTIEVEREISTEN

Uiteraard ben je sociaal, commercieel, enthousiast en zelfstandig. Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid. Jij maakt onze klanten én collega’s blij. Flexibele inzetbaarheid. Jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Luxury by Nature biedt jou een veelzijdige rol aan in een leuk team met enthousiaste collega’s in onze nieuwe boutique. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt je een ambitieuze en prettige werksfeer.INTERESSE?

Kun jij een unieke winkelbeleving creëren? Mooi! Laat het ons weten en stuur een e-mail mét motivatie naar office@luxurybynature.nl inclusief je CV ter attentie van Kristie Jansen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Wij zijn Luxury By Nature, een luxe interieurwinkel, webshop én wij realiseren tevens interieurprojecten. Bij ons wordt u geadviseerd door interieurontwerpers met liefde voor het vak!

Van al het moois dat we tegenkomen op internationale beurzen stellen we persoonlijk een collectie samen. Van de meest prachtige stoffen ontwerpen we onder eigen label sierkussens en lampenkappen. Onze collectie bestaat o.a. uit luxe woonaccessoires, behang, stoffen, meubels, verlichting en vloerkleden van de meest exclusieve merken. Van een kleuradvies en meubelplan tot een lichtplan en totaal interieurplan; u kunt bij ons terecht voor kleine en grote interieurprojecten!

Het is een feit! Luxury By Nature opent morgen een tweede winkel op Amsterdam IJburg. Vanaf zaterdag 15 juni kunt u ook in de Luxury By Nature Boutique terecht, onze nieuwe aanwinst. Een winkel waar Paints, Lifestyle en de leukste Gifts samenkomen. Buiten echte must-have woonaccessoires vindt u hier ook verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! In de webshop vindt u al een aantal items, te herkennen aan het Boutique label.

Vriendelijke groet,


Contact

Telefoon:
winkel:

+31 (0)20 - 303 10 42
webshop / kantoor:
+31 (0)20 - 221 35 34
boutique:
+31 (0)20 - 303 26 52
 

Adres:
Luxury By Nature
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Luxury By Nature Boutique
IJburglaan 1359
1087 JJ  AMSTERDAM
tel: 020 303 26 52

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature