0
Winkelwagen
€ 0,00

Gratis verzonden boven de € 350

NIEUW: Little Greene Verf!

Allebei de winkels di t/m zo geopend!

Werken Bij Luxury By Nature /

Creatieve Shopmedewerker Interieur Boutique Gezocht

Wij zoeken een Creatieve Shopmedewerker Interieur Boutique
(38 uur per week)
DE FUNCTIE

Het is een feit! Luxury by Nature opent in de zomer van 2019 een nieuwe winkel op Amsterdam IJburg: de Luxury by Nature Boutique. Een samenkomst van Paints, Lifestyle en de leukste gifts gaan onze winkel vullen. Dit is de plek waar jij als shopmedewerker een unieke beleving kunt creëren voor de klant.JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Voor jou is er als shopmedewerker een commerciële en belangrijke rol in onze winkel weggelegd. We hebben een heerlijke collectie samengesteld van echte must-have woonaccessoires, luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Wij zoeken een jonge, enthousiaste, gemotiveerde en stijlvolle aanwinst voor onze nieuwe trendy lifestyle boutique.FUNCTIEVEREISTEN

Uiteraard ben je sociaal, commercieel, enthousiast en zelfstandig. Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid. Jij maakt onze klanten én collega’s blij. Flexibele inzetbaarheid. Jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Luxury by Nature biedt jou een veelzijdige rol aan in een leuk team met enthousiaste collega’s in onze nieuwe boutique. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt je een ambitieuze en prettige werksfeer.INTERESSE?

Kun jij een unieke winkelbeleving creëren? Mooi! Laat het ons weten en stuur een e-mail mét motivatie naar office@luxurybynature.nl inclusief je CV ter attentie van Kristie Jansen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Nieuw in ons assortiment: 

Little Greene verf

Little Greene Verf!


- De beste dekking, al na 2 lagen.
- Snel drogend.
- Snel geleverd!
- Natuurlijke pigmenten, rijkere kleuren.
- Online of in de winkel voor u gemengd.


 Ontdek de Verfcollectie >