0
Winkelwagen
€ 0,00

Gratis verzonden boven de € 350

NIEUW: Little Greene Verf!

Allebei de winkels di t/m zo geopend!

Werken Bij Luxury By Nature /

Boutique Weekendhulp Gezocht

Boutique Weekendhulp Gezocht
(+/- 15 uur per week)DE FUNCTIE

Kom jij ons team als weekendhulp versterken? Afgelopen zomer heeft Luxury By Nature een nieuwe winkel geopend op Amsterdam IJburg: de Luxury by Nature Boutique. Een samenkomst van Paints, Lifestyle en de leukste gifts de winkel vullen. Dit is de plek waar jij als shopmedewerker een unieke beleving kunt creëren voor de klant. 


JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Voor jou is er als shopmedewerker een commerciële en belangrijke rol in onze winkel weggelegd. We hebben een heerlijke collectie samengesteld van echte must-have woonaccessoires, luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen, sierkussens en verf van Little Greene. Wij zoeken een jonge, enthousiaste, gemotiveerde en stijlvolle aanwinst voor onze trendy lifestyle boutique. Het liefst wonend in Amsterdam en omgeving.


FUNCTIEVEREISTEN

Uiteraard ben je sociaal, commercieel, enthousiast en zelfstandig. Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid. Jij maakt onze klanten én collega’s blij. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in het weekend.


WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Luxury by Nature biedt jou een veelzijdige rol aan in een leuk team met enthousiaste collega’s in onze boutique. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt je een ambitieuze en prettige werksfeer.


INTERESSE?

Kun jij een unieke winkelbeleving creëren? Mooi! Laat het ons weten en stuur een e-mail mét motivatie naar office@luxurybynature.nl inclusief je CV ter attentie van Kristie Jansen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Copyright 2017 - Luxury By Nature