Kravet Stoffen: Gordijnen en Meubelstof


De Kravet interieurstoffen collectie bestaat uit uiteenlopende kleuren, patronen en texturen. Waaronder prachtige ikat stoffen, animal prints en faux leder, van o.a. stuisvogel en rog. Perfect geschikt voor het laten stofferen van stoelen, banken en kleinmeubelen. Daarnaast zijn de Kravet stoffen zeer geschikt voor het laten maken van gordijnen, kussens, spreien en meer. 

Kravet stoffen laten zich bovendien goed combineren met het behang. 
 

Kravet Stoffen Bestellen


In onze showroom kunt u de zowel de stoffen als de behangcollectie bekijken.
Wilt u Kravet stof bestellen? Laat het ons weten in welke stof u geinteresseerd bent, en we maken voor u een vrijblijvende offerte

U vindt de website van Kravet hier
Kravet is ook op Facebook actief. 
 
...


 


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel