0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr, za én zo open!

Kravet Stoffen: Gordijnen en Meubelstof


De Kravet interieurstoffen collectie bestaat uit uiteenlopende kleuren, patronen en texturen. Waaronder prachtige ikat stoffen, animal prints en faux leder, van o.a. stuisvogel en rog. Perfect geschikt voor het laten stofferen van stoelen, banken en kleinmeubelen. Daarnaast zijn de Kravet stoffen zeer geschikt voor het laten maken van gordijnen, kussens, spreien en meer. 

Kravet stoffen laten zich bovendien goed combineren met het behang. 
 

Kravet Stoffen Bestellen


In onze showroom kunt u de zowel de stoffen als de behangcollectie bekijken.
Wilt u Kravet stof bestellen? Laat het ons weten in welke stof u geinteresseerd bent, en we maken voor u een vrijblijvende offerte

U vindt de website van Kravet hier
Kravet is ook op Facebook actief. 
 
...


 Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Nieuw toegevoegd aan ons assortiment:

Fornasetti behang 2018