0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zondag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Romo Stoffen Collectie


De interieurstoffen collectie van Romo zijn een lust voor het oog. Romo is onderdeel van ‘The Romo Group’ en biedt een gevarieerde stijl en tijdloze elegantie verrijkt met een verfijnd kleurenpalet. Het van oorsprong Engelse bedrijf ontwerpt en levert over de hele wereld interieur-, meubelstoffen en behang. Op dit moment is Romo een van de meest vooruitstrevende stoffen merken die er zijn.

Onder The Romo Group vallen de volgende zes merken, elk met een eigen uniek karakter: Romo, Black Editon, Kirkby Design, Mark Alexander, Villa Nova en Zinc Textile.
 

Generaties lang ervaring

Generaties lang ervaring is kenmerkend voor het Britse bedrijf en vormt dan ook de grondslag van het merk Romo. The Romo Group is namelijk in 1902 opgericht door Robert Mould. Inmiddels is de vijfde generatie verantwoordelijk voor het familiebedrijf. De schoonheid van de natuur is een terugkomend onderwerp in de ontwerpen van Romo. In de jaren ’80 opende Romo een eigen ontwerpstudio, sindsdien zijn ze uitgegroeid tot ware marktleiders in de designer stoffen.

De collectie Romo stoffen is zeer uiteenlopend. Dit stoffenhuis heeft stof in huis geschikt voor het maken van gordijn- en meubelstoffen, waarmee u banken en stoelen prachtig laat bekleden. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we u als officiële Romo dealer met plezier de collectie tonen. In onze winkel is een zeer uitgebreide collectie te bekijken, bekijk de stalenboeken zodat u de stof in het echt kunt zien een aanraken. 
 
Via de mail geven wij geen offertes af, uitsluitend in de winkel te bekijken en bestellen.
 Weergave:
 


Bezig met laden...
ROMO Botero Stof
ROMO Botero stof is vervaardigd uit fluweel en heeft een geometrisch dessin in een gedurfd palet. Ontdek hier!
Zinc Curtis Stof
Zinc Curtis stof is een semi-effen stof met glanzende metallic highlights. In diverse kleuren verkrijgbaar.

...


Copyright 2017 - Luxury By Nature