0
Winkelwagen
€ 0,00

Afhalen Bestellingen Kan Op Afspraak

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Interieur / Gordijnstoffen en Bekledingstoffen /

Pepe Peñalver Stoffen Collectie

Pepe Peñalver Stoffen Collectie


De interieurstoffen collectie van Pepe Peñalver zijn zonder twijfel zeer uniek en van goede kwaliteit. Met meer dan vier decennia ervaring is Pepe Peñalver sinds de oprichting in 1964 constant gegroeid dankzij haar inzet voor de ontwikkeling van unieke producten. 

Het van oorsprong Spaanse merk heeft een historisch assortiment maar werkt ook graag samen met jonge kunstenaars waardoor expressieve ontwerpen terug te vinden zijn in de collectie. Door samen te werken met jonge kunstenaars past het merk zich aan aan de behoeften en trends van de markt. Unieke producten, hoogwaardige esthetiek, nauwgezette kwaliteit en uitstekende service! 

Trouw aan zijn textielontwerpfilosofie, verbindt Pepe Peñalver zich tot ambachtelijke waarden, met als resultaat: stoffen met een zeer uniek karakter.  
Stoffen met bloemen en vrolijke prints in diverse kleuren, prachtig linnen, velvets en jacquardstoffen zijn veelal terug te vinden in de collecties. 


Stoffenstalen in onze winkel

De stoffencollectie van Pepe Peñalver is zeer uiteenlopend. Dit stoffenhuis heeft stof in huis geschikt voor het maken van gordijn- en meubelstoffen, waarmee u banken en stoelen prachtig laat bekleden. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we u als officiële Pepe Peñalver dealer met veel plezier de collectie tonen. In onze winkel is een zeer uitgebreide stoffencollectie te bewonderen, bekijk de stalenboeken zodat u de stof in het echt kunt zien een aanraken. 
 
Via de mail geven wij geen offertes af, uitsluitend in de winkel te bekijken en bestellen. Wij zien uw graag in onze woonwinkel te Amsterdam IJburg. 
Copyright 2017 - Luxury By Nature