Interieur Stoffen Osborne and Little


Het merk Osborne and Little bestaat al sinds de swingende jaren 60. De ontwerpers bestaan echt en zijn zwagers van elkaar. En al meer dan 4 decennia creeren ze prachtige patronen. 

Als Osborne & Little dealer kunt u bij ons terecht voor de interieurstoffencollectie, die bestaat uit gordijnstoffen en meubelstoffen, voor het bekleden van stoelen en banken. Vanzelfsprekend kunt van de stof ook spreien en kussens (laten) maken. 
 

Ontdek Osborne and Little Stoffen In De Stoffenwinkel


In onze winkel hebben wij o.a. de stoffen collecties Abacus, Facade, Eclipse en Equinox. Als ook de stoffen die Matthew Williamson voor Osborne & Little ontworpen heeft. 
 

Osborne & Little Interieurstoffen Bestellen


Wilt u een interieurstoffen offerte of stof bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Vermeld daarbij ook het artikelnummer en de naam van de stof(en). 

Een overzicht van de stoffen vindt u hier.
 


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel