Nina Campbell Interieurstoffen Collectie


Nina Campbell is wereldwijd bekend om haar interieurontwerpen. Naast schitterende interieurs ontwerpt ze ook stoffen, behang, accessoires, vloerkleden en zelfs interieurparfums. Haar stijl laat zich omschrijven als luxueus en praktisch. Met af en toe een knipoog. 

Als Nina Campbell dealer hebben we naast het behang ook de Nina Campbell interieurstoffen. Deze stoffen zijn perfect geschikt voor het maken van kussens en spreien. Daarnaast bestaat de collectie ook uit Nina Campbell gordijnstoffen en meubelstoffen, voor het bekleden van meubels. 

 

Ontdek Nina Campbell In De Winkel


In onze winkel kunt u o.a. terecht voor Nina Campbell Cathay stoffen, die perfect matchen met het Cathay behang. Als ook de interieurstoffen Cathay Weaves, met geweven patronen. 

 

Nina Cambell Interieurstoffen Bestellen


Wilt u een interieurstoffen offerte? Ook dat kan. Neem contact met ons op via het contactformulier. Vergeet daarbij niet het artikelnummer van de betreffende stof(fen)te vermelden.   

De stoffenpagina van de ontwerpster vindt u hier


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel